Αναζήτηση
Πριγκίπισσα Ολυμπία - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πριγκίπισσα Ολυμπία - iShow.gr
Διάρκεια
94'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Υπόθεση
Κωμωδία
Ρομαντική
Η πανέμορφη Σοφία Λόρεν (Two Women) είναι μία Αυστριακή πριγκίπισσα, η οποία παρά την απομάκρυνσή της από την οικογενειά της λόγω «σκανδαλώδους συμπεριφοράς» περιφρονεί την επιθυμία της μητέρας της να παντρευτεί έναν πρίγκιπα. Αντ’ αυτού θαμπώνεται από τον γοητευτικό Τζον Γκάβιν(Psycho), έναν επισκέπτη Αμερικανό μηχανικό, ο οποίος έχει κερδίσει την έγκριση του πατέρα της (Μορίς Σεβαλιέ).
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
ΜΙΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ
Βρισκόμαστε στα 1907 στη Βιέννη, την «Πόλη του Βαλς». Η πανέμορφη Σοφία Λόρεν (Two Women) είναι μία Αυστριακή πριγκίπισσα, η οποία παρά την απομάκρυνσή της από την οικογενειά της λόγω «σκανδαλώδους συμπεριφοράς» περιφρονεί την επιθυμία της μητέρας της να παντρευτεί έναν πρίγκιπα. Αντ’ αυτού θαμπώνεται από τον γοητευτικό Τζον Γκάβιν(Psycho), έναν επισκέπτη Αμερικανό μηχανικό, ο οποίος έχει κερδίσει την έγκριση του πατέρα της (Μορίς Σεβαλιέ).
Ο Μάικλ Κέρτις (Casablanca, White Christmas) σκηνοθετεί και η Άντζελα Λάνσμπουρι καθηλώνει ως ραδιούργα κόμησσα. Με περίτεχνα κοστούμια και μια πολυτελή αναπαράσταση της Βιεννέζικης κοινωνίας, η ταινία Πριγκίπισσα Ολυμπία είναι μία ευχάριστη, γοητευτική, και αναζωογοννητική ρομαντική κωμωδία που αναστατώνει την αυλή του Αυτοκράτορα Φραντς Γιόζεφ με σκανδαλώδη σχόλια.
Συμμετέχουν
Σοφία Λόρεν
Princess Olympia
Μορίς Σεβαλιέ
Prince Philip
Τζον Γκάβιν
Charlie Foster
Άντζελα Λάνσμπερι
Countess Lina
Isabel Jeans
Princess Eugénie
Tullio Carminati
Albert
Milly Vitale
Can-Can girl
Κάρλο Hinterman
Prince Ruprecht
Ρομπέρτο Risso
Aide de camp
Friedrich von Ledebur
Count Sandor
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551