Αναζήτηση
The Forgotten - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
The Forgotten - iShow.gr
Είδος
Αστυνομική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2009
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Υπόθεση
Σειρά
Αστυνομική
Στόχος τους να δώσουν ταυτότητα στα θύματα, που δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ από την αστυνομία. Με αρχηγό τον μοναδικό, επαγγελματία ντετέκτιβ, αν και πλέον έχει αποσυρθεί από το σώμα της αστυνομίας, Άλεξ Ντόνοβαν, η ομάδα θα χρησιμοποιήσει τα προτερήματα του κάθε μέλους της και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να λάμψη η αλήθεια, να αποδοθεί δικαιοσύνη και να βρεθεί η ταυτότητα των «ξεχασμένων».

Σε κάθε αστυνομικό τμήμα υπάρχει μια λίστα με θύματα που δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ. Άνθρωποι ξεχασμένοι, σαν να μην πέρασαν ποτέ από αυτόν τον κόσμο. Όταν οι μέθοδοι της αστυνομίας δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, μια ειδική ομάδα «ντετέκτιβ» αναλαμβάνει δράση.

Δηλώνουν μη επαγγελματίες και ενώθηκαν για έναν στόχο: να δώσουν πίσω τη χαμένη ταυτότητα σε θύματα και να παραδώσουν τους δολοφόνους τους στη δικαιοσύνη.

Όλα τα μέλη της ομάδας είναι καθημερινοί άνθρωποι, που συγκεντρώνονται και συζητούν για στοιχεία, ίχνη, πληροφορίες και συμβάλλουν, ο καθένας με τα προσόντα του, καθοδηγούμενοι όμως από προσωπικά κίνητρα
Αρχηγός είναι ο Άλεξ Ντόνοβαν, πρώην αστυνομικός ο οποίος ζει τη δική του κόλαση από τη μέρα που εξαφανίστηκε η 11χρονη κόρη του. Αν και δεν έχει βρει απαντήσεις για τον προσωπικό του Γολγοθά, αισθάνεται ανακούφιση βοηθώντας συνανθρώπους του να μάθουν την αλήθεια για αγαπημένα πρόσωπα, που αγνοούνται.

Την ομάδα συνθέτουν η Λίντα Μάνινγκ, μια μοναχική γυναίκα που προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να εξιλεωθεί για τα εγκλήματα του άντρα της, ο Γουόλτερ Μπέιλι, άσος στις παρακολουθήσεις, η Κάντις Μπάτλερ, μια νεαρή που μισεί το πρωινό ξύπνημα αλλά έχει το σπάνιο χάρισμα να μπορεί να ηρεμεί και να εκμαιεύει εξομολογήσεις από τους πιο δύστροπους ανθρώπους, ο νεαρός γλύπτης Τάιλερ με ειδικές γνώσεις στα ζητήματα της σήμανσης.

Μαθαίνοντας λεπτομέρειες από τη ζωή τού κάθε θύματος προσπαθούν να καταλάβουν τι οδήγησε στο τραγικό τέλος. Ο χρόνος είναι ο χειρότερος εχθρός τους και προσπαθούν να δώσουν ένα όνομα στο κάθε θύμα πριν ταφεί με την ετικέτα «άγνωστος». Αυτοί οι ντετέκτιβ φροντίζουν να πέσει με αξιοπρέπεια η αυλαία της ζωής των θυμάτων και ο τελικός νικητής να είναι η δικαιοσύνη...

Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Η σειρά είναι αμερικανικής παραγωγής 2009 και θα ολοκληρωθεί σε 13 αυτοτελή επεισόδια, που προκαλούν το ενδιαφέρον από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και του πιο απαιτητικού τηλεθεατή.

* Η σειρά προβλήθηκε με πολύ καλές κριτικές σε: Φιλανδία, Γαλλία, Ουγγαρία, Ιταλία, Λιθουανία, Ολλανδία, Πολωνία και Ελβετία.

Συμμετέχουν
Reiko Aylesworth
Linda Manning (1 episode, 2009)
Μισέλ Borth
Candace Butler (1 episode, 2009)
Ρούπερτ Penry-Jones
Alex Donovan (1 episode, 2009)
Μπομπ Stephenson
Walter Snell (1 episode, 2009)
Rochelle Aytes
Det Grace Olivo (1 episode, 2009)
Μάικ Bach
Detective (1 episode, 2009)
Willam Belli
Drunk Guy (1 episode, 2009)
Μάθιου Bender
(1 episode, 2009)
Στιούαρτ Berberich
1 Episode (1 episode, 2009)
Rebekah Brandes
Tracy Benedict (1 episode, 2009)
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551