Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Ζωή σ’ ελόγου μας - iShow.gr
Ζωή σ’ ελόγου μας
Θέατρο
Είδος
Επιθεώρηση των Θανάση Παπαθανασίου, Μιχάλη Ρέππα
Συντελεστές
Υπόθεση

Το «Ζωή σ’ ελόγου μας» είναι μια συρραφή από 14 εικόνες καθημερινής τρέλας, μια καταγραφή της παράνοιας και της πολιτικής μας αφασίας, που τις δένει η ασυναρτησία της καθημερινής μας ζωής.

Ξεκινάει σαν μια πρόζα και ένας ήρωας της πρώτης σκηνής μας οδηγεί στην δεύτερη, από κει ξεκόβεται ένας άλλος που μας οδηγεί στην τρίτη και ούτω καθ’ εξής. Είναι με άλλα λόγια ένα ρόντο από 14 σκηνές όπου δεν πρόκειται να ακουστούν γνωστά σουξέ της εποχής με σατιρικά λόγια. Θα ακουστούν 11 καινούργια τραγούδια σε στίχους δικούς μας και μουσική του Γιάννη Ζουγανέλη που πρωταγωνιστεί κιόλας μαζί με την πιο χαρακτηριστική ηθοποιό του Ελευθέρου Θεάτρου και τόσο σημαδιακή για την καριέρα μας. Την Άννα Παναγιωτοπούλου.

Πληροφορίες

  Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας, συγγραφείς και σκηνοθέτες της παράστασης σημειώνουν: «Έχουμε να γράψουμε επιθεώρηση 17 χρόνια. Από το καλοκαίρι του 1992, όταν συνυπογράφαμε με τον Φασουλή και την Παναγιωτοπούλου τα κείμενα στο θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ. Μετά από 12 θεατρικά έργα, 6 διασκευές ξένων, τέσσερεις ταινίες και δυο σήριαλ αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στα θρανία του πρώτου μας σχολείου. Σε αυτή μας την επιστροφή προσπαθούμε να παντρέψουμε την επιθεώρηση με την κωμωδία γράφοντας μια σειρά από 14 σκηνές ή μικρά μονόπρακτα με πρωταγωνιστές τους επιθεωρησιακούς τύπους της εποχής μας. Σαν να λέμε 14 σκετσονούμερα όπως τα έλεγαν οι παλιοί. Η παράσταση δεν έχει την κλασσική μορφή τραγούδι - νούμερο – τραγούδι – νούμερο.


Συμμετέχουν
Γιάννης Ζουγανέλης
Άννα Παναγιωτοπούλου
Φωτεινή Ντεμίρη
Ζώγια Σεβαστιανού
Φαίδρα Δρούκα
Νίκη Λάμη
Πάνος Σταθακόπουλος
Σπύρος Πούλης
Γιάννης Μπουραζάνας
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz