Αναζήτηση
Πόλεμος των άστρων Επεισόδιο 1: Η αόρατη απειλή (3D) - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Πόλεμος των άστρων Επεισόδιο 1: Η αόρατη απειλή (3D) - iShow.gr
Είδος
Περιπέτεια δράσης και φαντασίας 3D διασκευής 2012
Διάρκεια
136'
Συντελεστές
Υπόθεση
Επιστημονική Φαντασία
Περιπέτεια
Πριν πολύ καιρό, λοιπόν, σ’ ένα μακρινό γαλαξία, ξεκινά η επική ιστορία που θα μας πληροφορήσει για όσα προηγήθηκαν από τον Πόλεμο των Άστρων. Ο αρχηγός των Τζεντάι, Κούι-Γκον Τζιν, κι ο θαρραλέος μαθητευόμενός του, 'Ομπι-Γουάν Κενόμπι, ταξιδεύουν στο μακρινό πλανήτη Ναμπού, τον οποίο διοικεί η νεαρή Βασίλισσα Αμιντάλα.
Η Εμπορική Ομοσπονδία έχει εκδηλώσει έμπρακτα τις επεκτατικές διαθέσεις στον ειρηνικό πλανήτη, αλλά οι δύο Τζεντάι καταφέρνουν να αποκαταστήσουν την τάξη, μόνο όμως προσωρινά, γιατί η Ομοσπονδία με επικεφαλής τον Νταρθ Μολ, το σκοτεινό αφέντη της αρχαίας φυλής των Σιθ, καταστρώνουν τα καινούρια τους πολεμικά σχέδια.
Κάποια στιγμή οι δύο Τζεντάι θα συναντήσουν τον 9χρονο σκλάβο Άνακιν Σκάιγουωκερ, για τον οποίο αρχίζουν να πιστεύουν πως είναι ο Επίλεκτος που με τη βοήθεια της Δύναμης θ’ αποκαταστήσει την ειρήνη στη Γαλαξιακή Δημοκρατία.
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Περιπέτεια δράσης και φαντασίας 3D διασκευής 2012 - Ακατάλληλη για ηλικίες κάτω των 13

Το υποψήφιο για 3 Όσκαρ (Καλύτερων Οπτικών Εφέ, Καλύτερων Ηχητικών Εφέ, Καλύτερου Ήχου) υπερθέαμα του Τζορτζ Λούκας επιστρέφει πιο εντυπωσιακό από ποτέ σε τρισδιάστατη μορφή. Η πρωτοπόρα εταιρία παραγωγής οπτικών εφέ του Λούκας, Industrial Light & Magic, έχει στόχο να παρουσιάσει στο κοινό την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην μετατροπή ταινιών σε 3D. “Για να έχεις καλά αποτελέσματα χρειάζεσαι χρόνο για να το κάνεις σωστά” δηλώνει ο Τζον Νολ, επόπτης ειδικών εφέ στην Industrial Light & Magic. “Χρειάζεσαι κριτική και καλλιτεχνική ματιά - μαζί με εξαιρετική προσοχή στην λεπτομέρεια - για να επιτύχεις. Δεν μπορείς να βιαστείς και να περιμένεις καλά αποτελέσματα. Για το “Star Wars” θα πάρουμε το χρόνο μας, χρησιμοποιώντας όλα όσα ξέρουμε από αισθητικής και τεχνικής πλευράς, ώστε να παρουσιάσουμε στους θεατές μια φανταστική νέα “Star Wars” εμπειρία.”

Στο πρώτο κεφάλαιο της επικής σειράς, που περιγράφει το πώς ξεκίνησαν όλα, πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον (“Unknown”), Γιούαν ΜακΓκρέγκορ (“The Ghost Writer”) και Νάταλι Πόρτμαν (“Black Swan”).


Συμμετέχουν
Λίαμ Νίσον
Qui-Gon Jinn
Γιούαν ΜακΓκρέγκορ
Obi-Wan Kenobi
Νάταλι Πόρτμαν
Queen Padmé Amidala
Τζέικ Λόιντ
Anakin Skywalker
Pernilla August
Shmi Skywalker
Φρανκ Οζ
Yoda
Ian McDiarmid
Senator Palpatine
Oliver Ford Davies
Gov. Sio Bibble
Ρέι Παρκ
Darth Maul
Hugh Quarshie
Capt. Panaka
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551