Αναζήτηση:
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Σε αυτόν τον κύκλο, θα παρακολουθήσουμε τη Μέρεντιθ να προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τον Ντέρεκ στη ζωή της, ενώ την ίδια στιγμή να κινδυνεύει να χάσει τη μικρή Ζόλα, αλλά και τη δουλειά της στην κλινική. Η Κριστίνα από την άλλη, ακροβατεί μεταξύ της μητρότητας και της επαγγελματικής καταξίωσης στο νοσοκομείο. Τι από τα δύο θα αποδειχθεί σημαντικότερο για αυτήν; Όσο για τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, η ένταση, η αγωνία, οι έρωτες, τα πάθη, ο πόνος, η απώλεια, η επιτυχία, η αποτυχία, η προδοσία, η φιλία, η αγάπη, η αφοσίωση, τα διλήμματα, οι χαρές, έρχονται για να φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή τους!

Στο συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο του κύκλου που κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOXlife, οι πενταετείς ιατροί του Seattle Grace, επιστρέφουν για την πρώτη ημέρα της χρονιάς που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην καριέρα τους:
Η Meredith (Ellen Pompeo) αντιμετωπίζει τις συνέπειες της παραποίησης της κλινικής δοκιμής του Derek (Patrick Dempsey) και απολύεται από το νοσοκομείο. Επαγγελματικά μπορεί να χάσει τη δουλειά της, ενώ προσωπικά, μπορεί να χάσει τον Derek, το σύζυγο που χρειάστηκαν 7 ολόκληρες σεζόν για να κερδίσει!
Η April Kepner (Sarah Drew) προσπαθεί να ανταπεξέλθει ως επικεφαλής των γιατρών, και όντας νέα και μη δημοφιλής, πρέπει πραγματικά να αποδείξει στο προσωπικό του Seattle Grace τι μπορεί να κάνει. Είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει μια πόλη σε μεγάλη έκτακτη ιατρική ανάγκη, όταν μια καθίζηση εδάφους στη μέση του Seattle φέρνει εκατοντάδες θύματα στα επείγοντα; Συντονιστείτε και δείτε τι θα συμβεί.
Εν τω μεταξύ, η Cristina (Sandra Oh) και ο Owen (Kevin McKidd) εξακολουθούν να έχουν τελείως διαφορετικά συναισθήματα για το αγέννητο παιδί τους...
 
 
Προσθήκη στα αγαπημένα Προσθήκη υπενθύμισης Προτείνετέ το σε έναν φίλο
Φωτογραφίες
Επεισόδια
Ιατρική σειρά
Όλα τα επεισόδια του 8ου κύκλου