Αναζήτηση:
Κύκλοι
1
2
3
Βρείτε άλλες σειρες
Σε έναν κόσμο όπου η σκέψη και η πίστη ελέγχονται, ένας άνδρας παλεύει για να απελευθερώσει τη γνώση. Το FOX αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές της ιστορίας του Leonardo Da Vinci παρουσιάζοντας το πορτραίτο του ως ενός νέου άνδρα που βασανίζεται από το χάρισμα της ιδιοφυίας!

Γραμμένο από τον David S. Goyer (Batman Begins, The Dark Knight) το «Da Vinci’s Demons» σας ταξιδεύει στη μαγευτική Φλωρεντία όπου ο χαρισματικός εφευρέτης βρίσκεται στη μέση μιας καταιγίδας που ετοιμάζεται να ξεσπάσει εδώ και αιώνες. Μια διαμάχη μεταξύ αλήθειας και ψεύδους, θρησκείας και λογικής, παρελθόντος και μέλλοντος. Οι φιλοδοξίες του νεαρού δημιουργού, στρέφονται εναντίον του από επικίνδυνους αντιπάλους. Θα τον παγιδεύσουν σε ένα παιχνίδι αποπλάνησης όπου αυτοί που τον πολεμούν στην πραγματικότητα είναι εκείνοι που τον έχουν περισσότερη ανάγκη!

Ο Leonardo (Tom Riley) πρέπει να παλέψει απέναντι στους εχθρούς που χρησιμοποιούν την ιστορία για να αποκρύψουν την αλήθεια. Ένας ήρωας, οπλισμένος μόνο με την ιδιοφυία του πρέπει να βγει αλώβητος μέσα από το σκοτάδι...
 
 
Προσθήκη στα αγαπημένα Προσθήκη υπενθύμισης Προτείνετέ το σε έναν φίλο
Φωτογραφίες
WebTV
Επεισόδια
Περιπέτεια
Δραματική
Όλα τα επεισόδια του 1ου κύκλου