Αναζήτηση:
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
 Η σειρά που απέσπασε Χρυσή Σφαίρα για την "Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά - Δράμα" και προτάθηκε για πολλαπλά Emmys συμπεριλαμβανομένου του "Καλύτερης Δραματικής Σειράς" κατά τη διάρκεια του 10ου κύκλου της, είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο επιτυχημένες και αναγνωρισμένες σειρές στην Αμερικανική τηλεοπτική ιστορία.

Το "Grey 's Anatomy", που βρίσκεται πλέον στον 11ο κύκλο, ακολουθεί τις ζωές των γιατρών του Grey Sloan Memorial Hospital του Seattle καθώς αντιμετωπίζουν καθημερινά ιατρικές προκλήσεις και διάφορα περιστατικά που επηρεάζουν τις προσωπικές τους σχέσεις. Χρέη παραγωγού εκτελούν οι Shonda Rimes (Scandal, Private Practice), Betsy Beers και Mark Gordon ενώ πρωταγωνιστούν οι Ellen Pompeo ως Δρ. Meredith Grey, ο Patrick Dempsey ως Δρ. Derek Shepard.
Στο φινάλε του 10ου κύκλου, οι γιατροί του Grey Sloan Memorial Hospital αποχαιρέτησαν την αγαπητή Cristina Yang (Sandra Oh), ενώ στο νέο κύκλο μια αιφνιδιαστική κίνηση από την ομάδα παραγωγής του show, επαναφέρει την βραβευμένη με Όσκαρ για "Β’ Γυναικείο Ρόλο" στο The Accidental Tourist του 1989, Geena Davis, σε ένα μ...
 
 
Προσθήκη στα αγαπημένα Προσθήκη υπενθύμισης Προτείνετέ το σε έναν φίλο
Φωτογραφίες
Επεισόδια
Ιατρική σειρά
Όλα τα επεισόδια του 11ου κύκλου