Αναζήτηση:
Τι κοινό μπορεί να έχουν πέντε «κολλητοί» μεσήλικες άντρες με μία όμορφη, γλυκιά και λίγο αφελή νέα κοπέλα; Εκείνοι αποτελούν την τυπική ανδροπαρέα, που συναντιέται καθημερινά σ’ ένα σπίτι. Παίζουν χαρτιά, κουβεντιάζουν, κάνουν πλάκες, γελάνε, αυτοσαρκάζονται και εξομολογούνται ο ένας στον άλλον τους φόβους και τις επιθυμίες τους. Είναι ευαίσθητοι, τρυφεροί, μερικές φορές κυνικοί, αλλά πάνω από όλα έχουν χιούμορ. Πέντε άντρες μεσήλικες, πολύ δεμένοι μεταξύ τους, εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, με διαφορετικές επαγγελματικές επιλογές, που όμως ταιριάζουν αξιοθαύμαστα και αποτελούν την ιδανική παρέα. Κάποια στιγμή, οι πέντε υπέροχοι φίλοι, κρίνουν πως το σπίτι του Γιάννη, στο οποίο συναντιούνται, χρειάζεται ανανέωση. Κι αποφασίζουν να την κάνουν... ανέξοδα! Ένας εικονικός γάμος του όμορφου εργένη οικοδεσπότη είναι η λύση! Και τότε μπαίνει στη ζωή τους... εκείνη! Η γλυκιά Νένα (Τζένη Μπότση). Όμορφη, υπομονετική, πρόθυμη, δέχεται να μπει στο παιχνίδι. Ερωτεύεται όμως τον Γιάννη κι έτσι τα πράγματα μπλέκουν τόσο για εκείνη, όσο και για την αχώριστη ανδροπαρέα.
Η ανδροπαρέα:
Ο Γιάννης Δημητρόπουλος (Γιάννης Μπέζος) είναι ένας καλοδιατηρημένος, χαριτωμένος και γενναιόδωρος εργένης, πρώην γόης, στο σπίτι του οποίου συναντιέται η παρέα.
Ο Μίμης Μαργαρίτης (Μίμης Χρυσομάλλης) είναι ένας σοβαρός και επιβλητικός άντρας, λυκειάρχης, ο οποίος μιλάει αργά, σοβαρά, στην πραγματικότητα όμως έχει φοβίες, είναι λαίμαργος και τσιγκούνης.
Ο Χρήστος Λιακάκος (Χρήστος Βαλαβανίδης), ο πιο μεγάλος σε ηλικία, φωνακλάς, αδιάβαστος, γυναικάς με χοντρό χιούμορ, επιτυχημένος οικονομικά, παντρεύτηκε μεγάλος κι έχει ένα μικρό κοριτσάκι.
Ο Γιώργος Μυταλάκης (Γιώργος Κοτανίδης) είναι ο διανοούμενος της παρέας. Καλοντυμένος, ενημερωμένος, είναι επιφανειακά πολύ σοβαρός και καθώς πρέπει. Δεν συμμετέχει ποτέ στις σεξουαλικές συζητήσεις των φίλων του, δεν χαρτοπαίζει και διαβάζει πολύ.
Ο Δημήτρης Τζέκος (Δημήτρης Μαυρόπουλος) είναι ο «πονηρός» της παρέας. Καταφερτζής, μικρόσωμος, πεινασμένος για γυναίκες, αποτελεί την τυπική περίπτωση άντρα που προσπαθεί να το σκάσει από την γυναίκα του.
 
 
Προσθήκη στα αγαπημένα Προσθήκη υπενθύμισης Προτείνετέ το σε έναν φίλο
Φωτογραφίες
WebTV
Επεισόδια
Ελληνική σειρά
Σειρά χωρίς επεισόδια
Βρείτε άλλες σειρες
Όλα τα επεισόδια του κύκλου