Αναζήτηση:
Κύκλοι
1
2
3
Βρείτε άλλες σειρες

Επ. #1.6  The French King

Προσθήκη στα αγαπημένα Προσθήκη υπενθύμισης
Προτείνετέ το σε έναν φίλο
Το βλέπω!
Ενώ ο Giovanni είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι από τραυματισμό, η Lucrezia είναι ελεύθερη να απολαύσει την παθιασμένη σχέση της με τον νεαρό σταβλίτη Paolo. Εν τω μεταξύ, η σχέση του Cesare με την Ursula δέχεται μεγάλο πλήγμα όταν η Ursula ανακαλύπτει ότι ο Cesare είναι αυτός που σκότωσε τον άντρα της. Παρά τις προσπάθειες του Cesare να της εξηγήσει ότι το έκανε γι 'αυτήν, η Ursula δεν δείχνει να πείθεται και αποφασίζει να κλειστεί σε μοναστήρι.
Ο Καρδινάλιος Della Rovere φτάνοντας στη Γαλλία, λεει εν ολίγοις στους Γάλλους πως αν εισβάλλουν στην Ιταλία και καθαιρέσουν τον Πάπα Αλέξανδρο θα τους στηρίξει να κατακτήσουν τη Νάπολη. Ο βασιλιάς της Γαλλίας Κάρολος είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση του Della Rovere.
H απάντηση του Αλεξάνδρου στη γαλλική απειλή είναι να συμμαχήσει με τη Νάπολη παντρεύοντας τον νεότερο γιο του Joffre με την αισθησιακή πριγκίπισσα Sancia.Ο Juan ενώ έχει χτυπήσει τον άντρα της Vanozza θανάσιμα βγαίνει όλο και περισσότερο εκτός έλεγχου και όταν ο Αλέξανδρος
του αναθέτει την οργάνωση του γάμου του Joffre με την Sancia, θέτει σε κίνδυνο την όλη συμφωνία και σαμποτάρει τον γάμο κάνοντας σεξ μαζί της.
 
 Δημοσίευση στο
3.9 The Gunpowder Plot
2/4
00:00
3.10 The Prince
3/4
05:00
François Arnaud François Arnaud
Cesare Borgia
Τζοάν Γουέιλι Τζοάν Γουέιλι
Vanozza Cattaneo
Lotte Verbeek Lotte Verbeek
Giulia Farnese
Aidan Alexander Aidan Alexander
Gioffre Borgia
Κολμ Φίορι Κολμ Φίορι
Giuliano Della Rover...
Δείτε όλους τους ηθοποιούς του 1ου κύκλου της σειράς