Αναζήτηση:

34ο επεισόδιο

Βρείτε άλλες σειρες
Προσθήκη στα αγαπημένα Προσθήκη υπενθύμισης
Προτείνετέ το σε έναν φίλο
Το βλέπω!
Η Αθηνά και ο Άγγελος πηγαίνουν στο τμήμα καιπαραλαμβάνουν τον Στέφανο. Ο μικρός είναι θυμωμένος με την Αθηνά, που του έκρυψε ότι είναι υιοθετημένος. Η Αθηνά βρίσκεται σε απόγνωση, αλλά ο Άγγελος της δίνει κουράγιο λέγοντάς της ότι σύντομα θα γίνουν όλα όπως πριν.
Η Σμαράγδα βλέπει ένα περίεργο όνειρο με τον Στέφανο να την φωνάζει μαμά, αλλά να λέει επίσης ότι μαμά του είναι και κάποια Μαρία. Δε μπορεί να δώσει εξήγηση, αλλά επειδή αισθάνεται μια ανησυχία, τηλεφωνεί στον Άγγελο να μάθει αν είναι καλά ο μικρός. Ο Άγγελος εκπλήσσεται με την διαίσθηση που έχει η Σμαράγδα για τον γιο του. Ο Άρης πηγαίνει στο καινούργιο του σπίτι, το οποίο έχει διακοσμήσει η Άλκηστη. Προσπαθεί να της μιλήσει για την παλιά του ζωή, αλλά δε τα καταφέρνει για μια ακόμη φορά.
Ο Ηρακλής «ψήνει» την Κάτια να του γράψει το μερίδιό της στην εταιρία.
Ο Άγγελος προσπαθεί μάταια να ηρεμήσει τον Στέφανο και να ξαναφτιάξει τις σχέσεις τους με την Αθηνά. Η Σμαράγδα καλεί την οικογένειά της και τους ανακοινώνει ότι πρόκειται να παντρευτεί τον Πάτροκλο. Ο Πέτρος δε συμφωνεί καθόλου με αυτή της την απόφαση.
 
 Δημοσίευση στο
"Νιώθω δικαιωμένη γι’ αυτή τη δουλειά γιατί ήταν πολύ αξιοπρεπής"
πριν 10 χρόνια
Κώστας Κωστόπουλος:Το φινάλε των πέντε επεισοδίων του Κάρμα είναι ανοικτό
πριν 10 χρόνια
Το "Κάρμα" επιστρέφει...
πριν 10 χρόνια
Το “Κάρμα” του Πασχάλη Τσαρούχα
πριν 10 χρόνια
Όλες οι ειδήσεις της σειράς