Αναζήτηση
The Glades - iShow.gr
The Glades
Σειρά
Αστυνομική
Δράσης
Δραματική
Μυστηρίου
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
3
4
Όταν το πτώμα μιας κληρονόμου βρίσκεται στο στοιχειωμένο σπίτι μιας φυτείας, ο Jim πρέπει να διερευνήσει μια 150ετή ιστορία φαντασμάτων προκειμένου να λύσει το μυστήριο.
Το επίσημο πρόσωπο μιας γνωστής μάρκας ρούμι δολοφονείται και ο Jim Longworth διεισδύει στον σέξι και ταυτόχρονα επικίνδυνο κόσμο προώθησης του αλκοόλ, προκειμένου να βρει τον δολοφόνο.
Ενώ ο Jim αναζητά το δολοφόνο του ιδιοκτήτη μιας τεράστιας βιομηχανίας μπάρμπεκιου, ο Daniel συμμετέχει σε ένα διαγωνισμό με μεγαλύτερο αντίπαλο τον αδελφό του, Drew.
Ο θάνατος ενός στρίπερ αναγκάζει τον Jim να διυσδείσει στο κύκλωμα εμπορίου λευκής σαρκός της Φλόριντα και στις γυναίκες που τους αγαπούν.
Ο Jim προσπαθεί να βρει μια λογική εξήγηση όταν ερευνά την εξαφάνιση ενός πτώματος από τη σκηνή του εγκλήματος.
Όταν η Αντιπρόεδρος μιας τοπικής τράπεζας βρίσκεται νεκρή στο θησαυροφυλάκιο, ο Jim ανακαλύπτει ότι το τατουάζ και οι μελανιές στο πτώμα της υποδηλώνουν ότι ζούσε διπλή ζωή ως σκόρερ στο σκληρό άθλημα του roller derby.
Ο Jim διεισδύει στο μυστικό κόσμο των τσιγγάνων της Φλόριντα όταν διερευνά ένα έγκλημα που μοιάζει τελετουργικό ενώ δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη από τον πατέρα του, Michael.
Ενώ ο Jim διερευνά ένα ερωτικό τρίγωνο που σχετίζεται με ένα φόνο, ο πατέρας του Michael οδηγεί σε αδιέξοδο τον Jim όταν του εξηγεί την κατάσταση με τη μητέρα του.
Η δολοφονία της πρώτης γυναίκας παίκτριας στο επαγγελματικό Jai Alai οδηγεί τις έρευνες του Jim στο κόσμο του τζόγου, που έχει στηθεί γύρω από το 600 ετών παιχνίδι.
Ο Jim διερευνά τον θάνατο ενός δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα του πετρελαίου και συλλέκτη έργων τέχνης, την παραμονή της διεθνούς έκθεσης τέχνης στο Μαϊάμι, Art Basel, ενώ το παρελθόν της Callie θέτει σε κίνδυνο το μέλλον της.
Όταν ένας άντρας σκοτώνεται από το σπαθί κάποιου που αναπαριστά μάχες του Εμφυλίου Πολέμου, ο Jim αναλαμβάνει δράση για να ανακαλύψει τον φανταστικό "στρατιώτη" που διέπραξε το έγκλημα.
Ο Jim εμπλέκεται σε μία μακρόχρονη βεντέτα ανάμεσα σε δύο οικογένειες κτηνοτρόφων στη Φλόριντα όταν ανακαλύπτεται ένα πτώμα στα κτήματα τους.
Ο Jim επιστρέφει στο γήπεδο του γκολφ για να ανακαλύψει τον δολοφόνο ενός απατεώνα.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551