Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
American Princess - iShow.gr
American Princess
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Όταν διαλύεται ο παραμυθένιος γάμος που είχε σχεδιάσει, η Αμάντα Κλάιν, μια κοσμική κοπέλα από τη Νέα Υόρκη, αποφασίζει να αλλάξει ριζικά τη φαινομενικά τέλεια ζωή της και να αναζητήσει εργασία σε ένα Αναγεννησιακό Φεστιβάλ. 
Η Αμάντα προσπαθεί να βρει δουλειά στο Αναγεννησιακό Φεστιβάλ μέχρι να καταστρώσει την επόμενη κίνησή της. Στο μεταξύ, ένας τραυματισμός επηρεάζει την απόδοση του Ντέιβιντ, ενώ η Μάγκι δέχεται επίσκεψη από έναν παλιό της έρωτα. (42'''')
Ενώ η Αμάντα προσπαθεί να κερδίσει τον σεβασμό της Μάγκι, με τη βοήθεια της Ντιλάιλα, του Ντέιβιντ και άλλων συναδέλφων, ο Μπράιαν πασχίζει να δείχνει πιο χαλαρός στις εκδηλώσεις για την προώθηση του Αναγεννησιακού Φεστιβάλ. (42'''')
Οι απρόσμενοι επισκέπτες της Αμάντα δυσκολεύονται πολύ να αποδεχτούν την υπερσεξουαλικότητα που προβάλλεται στο Αναγεννησιακό Φεστιβάλ. Στο μεταξύ, ο Μπράιαν ερωτεύεται, ενώ η Μάγκι δείχνει σε όλους τι θα πει διασκέδαση. (42'''')
Ενώ η Αμάντα δελεάζεται από την οικογένειά της να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, η Ντιλάιλα οργανώνει ένα πάρτι για την κόρη της Λούλου και του Σαρτ. Την ίδια στιγμή, το νέο ειδύλλιο του Μπράιαν προκαλεί προβληματισμό στη Μάγκι. (42'''')
Η Αμάντα αποπειράται να κάνει κάποιες αλλαγές στο Φεστιβάλ... μα τα εμπόδια δεν αργούν να εμφανιστούν. Και ενώ ο Χουάν Αντρές ζητά από τον Μπράιαν να βγουν ραντεβού, ο Ντέιβιντ, ο Στικ κι ο Σαρτ ανακαλύπτουν μια δυσάρεστη αλήθεια. (42'''')
Όταν η βροχή ματαιώνει τις εορταστικές εκδηλώσεις, η Αμάντα και ο Ντέιβιντ έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα. Στο μεταξύ, η Μάγκι διασκεδάζει με τις αποτυχίες της Αμάντα, ενώ ο πληγωμένος Μπράιαν βυθίζεται στη θλίψη του. (42'''')
Η Αμάντα πείθει τον Μπρετ να βοηθήσει την Ντιλάιλα, ενώ ο Ντέιβιντ προσπαθεί να καταλάβει τι θέλει πραγματικά. Την ίδια στιγμή, οι αλλαγές στο Φεστιβάλ ωθούν την απογοητευμένη Μάγκι να επανεξετάσει κάποια παλιά της όνειρα. (42'''')
Η Αμάντα και ο Ντέιβιντ αναγκάζονται να ξεναγήσουν από κοινού μια εταιρική ομάδα. Την ίδια στιγμή, η Ντιλάιλα προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της, ενώ η Μάγκι ζητά καθοδήγηση από το μέντιουμ του Αναγεννησιακού Φεστιβάλ. (42'''')
Φινάλε 1ου κύκλου. Η Αμάντα και ο Ντέιβιντ μοιράζονται τα σχέδιά τους για το μέλλον, ενώ η Ντιλάιλα ''''κλείνει'''' τη σεζόν τιμώντας ένα φιλικό πρόσωπο. Η πρώτη χρονιά του Αναγεννησιακού Φεστιβάλ ολοκληρώνεται με εκρηκτικό τρόπο... (42'''')
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz