Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Οι μάγοι των λουτρών - iShow.gr
Οι μάγοι των λουτρών
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
10
11
12
Ένα αδιάφορο μπάνιο ανακαινίζεται πλήρως από τον Ματ και την ομάδα του. Προσθέτουν ένα μπαρ, τεράστια ντουζιέρα, αδιάβροχη τηλεόραση και φωτεινό δάπεδο!
Άσχημο και παλιομοδίτικο μπάνιο σε υπόγειο ανακαινίζεται. Με τζακούζι, μια άνετη γωνιά με πάγκο και δάπεδο από σανίδες βινυλίου δημιουργείται ένας μοναδικός και χρήσιμος χώρος.
Ο Ματ μεταμορφώνει ένα μικροσκοπικό μπάνιο σε τεράστιο λουτρό που περιλαμβάνει μπανιέρα, τουαλέτα με εκπληκτικά εξαρτήματα σωληνώσεων από χρώμιο και ασπρόμαυρα πλακάκια.
Ανυποψίαστοι ιδιοκτήτες ξαφνιάζονται με την πρόταση κατασκευής ενός ολοκαίνουργιου μπάνιου όταν ο Ματ Μίνστερ και η ομάδα του τους αιφνιδιάζουν στον διάδρομο με τα υλικά επισκευών!
Ο Ματ και το συνεργείο του μετατρέπουν ένα παλιό λουτρό σε τεράστιο μπάνιο στο κύριο υπνοδωμάτιο ενός σπιτιού. Προσθέτουν μια μεγάλη καμπίνα ντουζιέρας και τζάκι αιθανόλης.
Ο Ματ και το συνεργείο του μεταμορφώνουν ένα μικρό, γαλάζιο μπάνιο σε εντυπωσιακό χώρο. Προσθέτουν τοίχους από γρανίτη και θερμαινόμενα δάπεδα για να ολοκληρώσουν τη μεταμόρφωση.
Ο Ματ και το συνεργείο του μετατρέπουν ένα στενό μπάνιο σε λειτουργικό μεσογειακό σπα. Προσθέτουν καμπίνα ντουζιέρας, διαχωριστικό απομόνωσης και ένα εντυπωσιακό συντριβάνι.
Δύο μπάνια μεταμορφώνονται κι εκσυγχρονίζονται. Ο Ματ και το συνεργείο του προσθέτουν στοιχεία από τσιμέντο και ένα σχέδιο χαλκού-σημύδας και οι χώροι γίνονται αγνώριστοι.
Ο Ματ βοηθά δύο ηθοποιούς που θέλουν να ανακαινίσουν το μπάνιο τους δίνοντάς του τον αέρα του παλιού Χόλιγουντ. Προσθέτει μια τουαλέτα αντίκα και ταπετσαρία αρ ντεκό.
Ένα μεγάλο μπάνιο που επιδέχεται αρκετές παρεμβάσεις μεταμορφώνεται. Ο Ματ και η ομάδα του προσθέτουν θερμαινόμενους πέτρινους πάγκους και τζάκι αιθανόλης.
Ένα παλιό μικροσκοπικό μπάνιο επεκτείνεται και δημιουργούνται δύο μοναδικοί χώροι με πρόσβαση μέσω γυάλινης ντουλάπας. Ο Ματ και η ομάδα του μεταμορφώνουν εντελώς το δωμάτιο.
Ένα μικροσκοπικό ροζ μπάνιο εμπλουτίζεται με εντυπωσιακά σύγχρονα χάλκινα στοιχεία. Ο Ματ και η ομάδα του προσθέτουν σπα και άλλα μοναδικά και μοντέρνα χαρακτηριστικά.
Ανυποψίαστοι ιδιοκτήτες εκπλήσσονται με την πρόταση κατασκευής ενός ολοκαίνουργιου μπάνιου όταν ο Ματ Μίνστερ και η ομάδα του τους αιφνιδιάζουν στον διάδρομο με τα υλικά επισκευών!
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz