Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
The Simpsons - iShow.gr
The Simpsons
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Διάρκεια
22'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Η Lisa πιάνει φιλίες με το γιο του μαφιόζου Fat Tony, του οποίου το όνειρο είναι να γίνει σεφ. Η Homer και ο Bart αναλαμβάνουν την «οικογενειακή επιχείρηση» μετά την επίθεση στον Fat Tony.
Η Lisa κρύβει αδέσποτα ζώα στη σοφίτα, ενώ ζηλεύει τον Bart όταν ανακαλύπτει πως είναι ταλαντούχος ντράμερ.
Η Marge ξεκινάει τη δική της επιχείρηση ξυλουργικής, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι οι άνδρες δεν εμπιστεύονται τις γυναίκες για τη συγκεκριμένη δουλειά. Ο Bart ανακαλύπτει ότι ο Skinner είναι αλλεργικός στα φυστίκια.
Οι Simpsons εμφανίζονται σε τρεις διαφορετικές ιστορίες τρόμου.
Ο Homer κατατάσεται στο στρατό και έχει επιλεχθεί για να παριστάνει τον εχθρικό στόχο σε παιχνίδια πολέμου. Όταν ο στρατός κυνηγά τον Homer στο Springfield, η πόλη στρέφεται ενάντια του στρατού.
Η Lisa βοηθά τον Moe με τη δημοσίευση ενός ποιήματος, αλλά πληγώνεται βαθιά όταν εκείνος αρνείται να αναγνωρίσει τη συμβολή της.
Ο Homer βρίσκει την απόλυτη χαρά όταν αγοράζει ένα παγωτατζίδικο, ενώ η Marge ανακαλύπτει πως ο σκοπός της στη ζωή είναι να δημιουργεί γλυπτά από ξυλάκια.
Ο Bart γίνεται κολλητός του Nelson, ενώ ο Homer εθίζεται με ένα από τα βιβλία φαντασίας της Lisa.
Κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών η Marge προσπαθεί να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα χρήματα για να διώξει τον Gil από το σπίτι.
Η Marge επιστρέφει στο νησί όπου σε παιδική ηλικία είχε περάσει μερικά από τα καλύτερα καλοκαίρια της. Ο Homer αναγκάζεται να εργαστεί πάνω σε αλιευτικό σκάφος που απειλείται από μια τεράστια θύελλα.
Οι Simpsons πρωταγωνιστούν σε τρεις ιστορίες εκδίκησης: Ο Homer εμφανίζεται ως Κόμης του Μόντε Κρίστο, ο Milhouse χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό για να εκδικηθεί τα παιδιά που τον πειράζουν, και ο Bart αναζητά τον κακό που σκότωσε τους γονείς του.
Καθώς η ημέρα Πολυπολιτισμικότητας πλησιάζει, η Lisa ανακαλύπτει τη δική της πολιτισμική κληρονομία. Ο Bart ανταμείβεται με δίπλωμα οδήγησης όταν σώζει το Springfield από πυρκαγιά.
Σε μια ντοκιμαντερίστικη παρωδία, ένας σκηνοθέτης αφηγείται τη ζωή μιας ομάδας κατοίκων του Springfield, συμπεριλαμβανομένου του Homer, ο οποίος έχει πετύχει το στόχο του και να γίνει εκατομμυριούχος.
Η Lisa κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στα παιδιά του Cletus, μέχρι που ο Krusty τους προσλαμβάνει για να πάρουν μέρος στην εκπομπή του. Ο Bart αναγκάζεται να δει ψυχοθεραπευτή όταν προσπαθεί να εκφοβίσει τους συμμαθητές του.
Ο Homer φρικάρει όταν ο πατέρας του τα φτιάχνει με τη Selma, ενώ ο Bart και η Lisa φτιάχνουν ένα φρούριο από άδειες κούτες.
Ο Homer προσπαθεί να βγάλει χρήματα βγάζοντας φωτογραφίες διασημοτήτων, και πουλώντας τις στις κουτσομπολίστικες εφημερίδες.
Η Marge γίνεται καταπληκτική στα βιντεοπαιχνίδια.
Ο Bart προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια γκάφα που έγινε κατά τη διάρκεια παιχνιδιού μπέιζμπολ.
Ο Homer και οι κολλητοί του γίνονται πυροσβέστες.
Ο βοηθός του Αϊ Βασίλη γίνεται σκύλος της αστυνομίας.
Ο Skinner εγκαινιάζει τη λειτουργία ενός μηχανήματος που θα τον βοηθήσει στην αντιμετώπιση των άτακτων μαθητών.
Ο Brockman απολύεται επειδή έβρισε στον αέρα.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz