Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
The Night Shift - iShow.gr
The Night Shift
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Δραματική
Ρομαντική
Είδος
Ρομαντική δραματική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2014
Διάρκεια
42'
Κύκλοι
1
1
2
3
4
Επεισόδιο: The Times They Are A-Changin''''. Η σχέση της Jordan και του T.C. διαλύεται μετά την απώλεια του μωρού τους αλλά εξακολουθούν να εργάζονται μαζί. Εν τω μεταξύ, ο Drew πηγαίνει στο Αφγανιστάν ενώ η Jordan προσλαμβάνει μια συνάδελφο της για να στελεχώσει τη νυχτερινή βάρδια του νοσοκομείου.
Επεισόδιο: The Thing with Feathers. Ο Drew έρχεται σε δύσκολη θέση όταν κατά λάθος πυροβολεί στον ώμο τον αρχηγό των Αφγανών. Ο T.C. και o Scott φροντίζουν μία γυναίκα- θύμα τροχαίου ενώ, ταυτόχρονα, προσπαθούν να σώσουν τον γιο της.
Επεισόδιο: The Way Back. Ο Drew επιστρέφει από το Αφγανιστάν. Εν τω μεταξύ, η Jordan και η ομάδα της ασχολούνται με ένα νιόπαντρο ζευγάρι του οποίου ο γάμος οδεύει προς την καταστροφή λόγω του αλκοολικού πατέρα της νύφης.
Επεισόδιο: Three-Two-One. Κατά τη διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης ενός λευκού αστυνομικού που πυροβόλησε έναν Αφροαμερικανό ξεσπούν ταραχές. Ο T.C. και ο Paul πηγαίνουν στο δικαστήριο για να περιθάλψουν τους τραυματίες και βρίσκουν δυο σε κρίσιμη κατάσταση.
Καθώς ο TC και ο Paul φροντίζουν τραυματία από ένα πάρτι, μια νέα συνάδελφος βουτά στο κενό από τον τέταρτο όροφο και τραυματίζεται σοβαρά. Όπως αποκαλύπτει αργότερα προσπαθούσε να δώσει τέλος στη ζωή της. 
Επεισόδιο: Hot in the City. Η ομάδα της νυχτερινής βάρδιας του νοσοκομείου έχει ερωτικά μπλεξίματα. Ο TC κοιμάται με την Jessica, η Jordan με τον Sam, ο Kenny με την νοσοκόμα Jocelyn ενώ ο Scott με την Annie φιλιούνται στο αυτοκίνητο.
Επεισόδιο: By Dawn''''s Early Light. Η Syd παρακολουθεί μια υπαίθρια συναυλία με τον Drew και την κόρη της Riley, όταν ξεσπά χάος από πυροτεχνήματα που αναφλέγονται. Ο T.C και ο Topher πηγαίνουν για να βοηθήσουν αλλά ο τελευταίος τραυματίζεται όταν και το φορτηγό με τα πυροτεχνήματα ανατινάζεται.
Ο Drew και η Shannon σώζουν μια γυναίκα και την υιοθετημένη κόρη της μέσα από τα συντρίμμια ενός αυτοκίνητου. Ενώ, ο Drew προσπαθεί να ηρεμήσει την κόρη της, η υπόλοιπη ομάδα δεν καταφέρνει να σώσει τη μαμά.
Επεισόδιο: Unexpected. Οι νοσηλευτές βρίσκονται σε απεργία γιατί δεν πήραν τις αυξήσεις που τους είχε υποσχεθεί η διοίκηση. Μια βόμβα εκρήγνυται έξω από τις πόρτες του νοσοκομείου και η Lauren τραυματίζεται σοβαρά.
Ο T.C. και ο Paul πηγαίνουν στο λατομείο που έγινε ατύχημα και εκεί βρίσκουν ένα 15χρονο, νεκρό. Ταυτόχρονα, ένας νεαρός ζητά από τον T.C. να βοηθήσει τον φίλο του και αυτός τον σώζει, χρησιμοποιώντας ασυνήθιστες μεθόδους.
Επεισόδιο: Trust Issues. Ο T.C. και ο Drew καταλήγουν στη φυλακή μετά από μια φασαρία σε ένα μπαρ. Το διπλό ραντεβού της Jordan και της Shannon καταλήγει σε καταστροφή όταν το ραντεβού της Jordan πέφτει πάνω σε μια γυάλινη πόρτα και μένει αναίσθητος.
Ο Kenny αποκαλύπτει στον Topher ότι μερικά παυσίπονα έχουν κλαπεί και όλοι εκτός από τον Scott υποψιάζονται την Annie. Ο Paul και η Shannon συγκρούονται για τη θεραπεία ενός ασθενή που έχει εσωτερικά εγκαύματα.
Επεισόδιο: Burned. Ο Scott and η Jordan παγιδεύονται σε ένα αγρόκτημα ενώ, γύρω τους μαίνεται με μεγάλη δασική πυρκαγιά. Εν τω μεταξύ, ο φίλος του Topher, Mac είναι μαζί τους και προσπαθεί να τους σώσει.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz