Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Οι κυνηγοί της αιωνιότητας - iShow.gr
Οι κυνηγοί της αιωνιότητας
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
(2020). ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Επεισόδιο: Τάκης Τλούπας. Για πάνω από 50 χρόνια, ο Τάκης Τλούπας ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, αποτυπώνοντας με την φωτογραφική του μηχανή εικόνες ενός τρόπου ζωής που άρχιζε να ''χάνεται'' στον ρυθμό της εκβιομηχάνισης. Μια αναδρομή στο σπουδαίο έργο του. Παραγωγή: COSMOTE TV. (50'')
Για πάνω από 50 χρόνια, ο Τάκης Τλούπας ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, αποτυπώνοντας με την φωτογραφική του μηχανή εικόνες ενός τρόπου ζωής που άρχιζε να 'χάνεται' στον ρυθμό της εκβιομηχάνισης. Μια αναδρομή στο σπουδαίο έργο του. Παραγωγή: COSMOTE TV.
Έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 45 χώρες, καλύπτοντας μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα του πλανήτη, ενώ για το έργο του έχει τιμηθεί με πάνω από 20 διεθνή βραβεία. Ο λόγος για τον φωτογράφο ντοκουμέντου Γιάννη Κόντο.
Από τα μέσα της δεκαετίας του 1910 και μέχρι εκείνη του '60, ο Κωνσταντίνος Ζημέρης και τα παιδιά του απαθανάτισαν στις φωτογραφίες τους τη σταδιακή μεταμόρφωση του Βόλου, καθώς και τις ομορφιές του Πηλίου και του Παγασιτικού.
(2020). ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Επεισόδιο: Λεωνίδας Δημακόπουλος, Ορέστης Παναγιώτου. Με την κάμερά τους, ο Λεωνίδας Δημακόπουλος και ο Ορέστης Παναγιώτου ταξίδεψαν στο Αιγαίο, ακολουθώντας τη διαδρομή του φαινομένου της εξορίας. Φωτογραφίες στοχαστικές, που αποτυπώνουν τις ''σκιές'' της εθνικής μας ιστορίας. Παραγωγή: COSMOTE TV. (50'')
(2020). ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Επεισόδιο: Γιώργος Διγαλάκης. Μοναχικά δέντρα, ομιχλώδεις ορίζοντες, ερημωμένα σπίτια, ναυάγια και ένα πανταχού παρόν υγρό στοιχείο. Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Γιώργου Διγαλάκη, μινιμαλιστικές και μυστηριώδεις, μετατρέπουν την πραγματικότητα σε έργο τέχνης. Παραγωγή: COSMOTE TV. (50'')
(2020). Επεισόδιο: Εριέτα Αττάλη. Γεννημένη στο Ισραήλ και μεγαλωμένη σε Κωνσταντινούπολη και Αθήνα, η Εριέτα Αττάλη έχει χτίσει μια διεθνή καριέρα στη φωτογραφία αρχιτεκτονικής και τοπίου. Κορυφαίες μορφές της αρχιτεκτονικής μιλούν για την ίδια και το έργο της. Παραγωγή: COSMOTE TV. (46'')
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz