Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Πικάσο - iShow.gr
Πικάσο
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
(2018). Ο Πάμπλο Πικάσο αντιμέτωπος με την απειλή του φασισμού στην Ισπανία. Ο νεαρός Πάμπλο απορρίπτει την παραδοσιακή ζωγραφική και αναζητά τον δικό του προσωπικό τρόπο έκφρασης.
(2018). Η σχέση του Πικάσο με τη φωτογράφο Ντόρα Μάαρ δοκιμάζεται με τον πόλεμο. Στο μεταξύ, ο νεαρός Πικάσο γνωρίζει γρήγορα την επιτυχία στα πρώτα του βήματα μιμούμενος τις αυθεντίες, ενώ αγωνίζεται να δημιουργήσει κάτι πραγματικά πρωτότυπο.
(2018). Η Μπλε Περίοδος του έργου του νεαρού Πάμπλο ξεκινά μετά την αυτοκτονία του καλύτερού του φίλου, όταν συναντά τη Φερνάντ Ολιβιέ. Στο μεταξύ, ο μεγαλύτερος σε ηλικία Πικάσο ξεκινά μια σχέση με τη νεαρή καλλιτέχνη Φανσουάζ Ζιλό.
(2018). Ενώ ο μεγαλύτερος σε ηλικία Πικάσο παλεύει ανάμεσα σε δύο ερωτικές σχέσεις, ο νεαρός Πικάσο βρίσκει έμπνευση στα έργα των περίφημων ποιητών Απολλιναίρ και Μαξ Τζέικομπ. Προσπαθεί, χρησιμοποιώντας τις δικές τους ιδέες να δημιουργήσει το δικό του έργο τέχνης που θα τον καταξιώσει ως μεγάλο καλλιτέχνη.
(2018). Ο Πικάσο πασχίζει να πείσει την Φρανσουάζ Ζιλό να ζήσει μαζί του. Στο μεταξύ, ο νεαρός Πικάσο προσπαθεί να συναγωνιστεί το ταλέντο του Ματίς. Σκοτεινή πηγή έμπνευσης η αποτυχημένη σχέση του με την Φερνάντ Ολιβιέ.
(2018). Ενώ ο Πικάσο πηγαίνει την Φρανσουάζ Ζιλό στην νότια Γαλλία για διακοπές, ο νεαρός Πικάσοανακαλύπτει τον κυβισμό με τον Ζωρζ Μπράκ. Η καριέρα του απειλείται όταν κατηγορείται ότι έκλεψε τη Μόνα Λίζα.
(2018). Ο Πικάσο μπαίνει στο Κομουνιστικό Κόμμα και προσπαθεί να συμβιβάσει την τέχνη του με τα πολιτικά του φρονήματα. Στοιχειωμένος από μια καταδικασμένη ερωτική σχέση από το παρελθόν, δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του απέναντι στη Φρανσουάζ.
(2018). Ο νεαρός Πικάσο ζωγραφίζει το σκηνικό για μια παράσταση μπαλέτου, όπου συναντά την πρώτη του σύζυγο, Όλγα. Στο μεταξύ, ο Πικάσο παλεύει να εξισορροπήσει τις ανάγκες της οικογένειάς του με την επιθυμία του να μείνει καλλιτεχνικά ενεργός.
(2018). Η σειρά παρουσιάζει τη ζωή και τους έρωτες του μεγαλοφυούς Ισπανού καλλιτέχνη Πάμπλο Πικάσο. Ταυτόχρονα, διερευνά την τεράστια συμβολή του στη μοντέρνα τέχνη.
(2018). Η σειρά παρουσιάζει τη ζωή και τους έρωτες του μεγαλοφυούς Ισπανού καλλιτέχνη Πάμπλο Πικάσο. Ταυτόχρονα, διερευνά την τεράστια συμβολή του στη μοντέρνα τέχνη.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz