Αναζήτηση:

Στρουμφακια

 

(The Smurfs)

  2011
έχει βαθμολογηθεί με Μ.Ο.
5,00 από 2 μέλη
Σε ένα μαγεμένο δάσος στα βάθη της Ευρώπης, όπου ο μοχθηρός μάγιστρος Δρακουμέλ έχει καταφέρει να ανακαλύψει επιτέλους το χωριό των Στρουμφ, των αξιαγάπητων μικροκαμωμένων μπλε πλασμάτων που έχουν για ηγέτη και καθοδηγητή τους τον ένα και μοναδικό Μπαρμπαστρούμφ. Αμέσως στο Στρουμφοχωριό σημαίνει συναγερμός και τα Στρουμφάκια σκορπίζουν ένα γύρω, προκειμένου να μην πέσουν στα νύχια του σατανικού μάγου, ο οποίος θέλει να «ρουφήξει» την πεμπτουσία τους, για να γίνει πανίσχυρος. Λίγες στιγμές αργότερα, ωστόσο, χάρη σε ένα μαγικό πέρασμα, το οποίο ανακαλύπτουν τυχαία, ο Μπαρμπαστρούμφ, η Στρουμφίτα, ο Χαχανούλης και μερικά ακόμη Στρουμφάκια καταλήγουν στη σημερινή Νέα Υόρκη, καταμεσής του Σέντραλ Παρκ. Η πραγματική τους περιπέτεια μόλις ξεκί...  Διαβάστε περισσότερα.
Συντελεστές
Φώτης ΠετρίδηςΦώτης Πετρίδης
Αφηγητής (Narrator Smurf )
Άγγελος Λιάγκος
Λιχούδης (Greedy) - Μελένιος (Vanity)
Θανάσης ΚουρλαμπάςΘανάσης Κουρλαμπάς
Μπιζέλης (Farmer) - Μάγειρας (Baker)
Δημήτρης Παπαδάτος
Ξεφτέρης (Handy) - Λουλούκος (Painter Smurf)
Αντίνοος ΑλμπάνηςΑντίνοος Αλμπάνης
Σκουντούφλης (Clumsy)
Δημήτρης ΜάριζαςΔημήτρης Μάριζας
Σεφ (Chef) - Χαχανούλης (Jokey)
Δείτε όλους τους συντελεστές
Κριτικές

Γράψτε την κριτική σας

Συζήτηση
 Δημοσίευση στο

Η ταινία ανήκει στις κατηγορίες

Κινούμενα σχέδια Προσθήκη στα αγαπημένα
Κωμωδία Προσθήκη στα αγαπημένα
Κάντε κλίκ πάνω στον τίτλο της κατηγορίας ή στο σύμβολο Προσθήκη στα αγαπημένα για να προσθέσετε το είδος του show στα αγαπημένα σας.
Τελευταία Video
Τα στρουμφάκια
Σε ένα μαγεμένο δάσος, ο Δρακουμέλ έχει καταφέρει να ανακαλύψει επιτέλους το χωριό των Στρουμφ. Λίγες στιγμές αργότερα χάρη σε ένα μαγικό πέρασμα, το οποίο ανακαλύπτουν τυχαία, καταλήγουν στη σημερινή Νέα Υόρκη, καταμεσής του Σέντραλ Παρκ.
πριν 9 χρόνια
Στρουμφακια
πριν 10 χρόνια