Αναζήτηση:

Παράνοια

 

(The crazies)

  2010
Βαθμολογήστε το
Ένα ανδρόγυνο σε μια μικρή πόλη των μεσοδυτικών πολιτειών των ΗΠΑ παλεύει να επιβιώσει καθώς οι φίλοι και οι συγγενείς τους οδηγούνται στην Παράνοια. Μια μυστηριώδης τοξίνη στην κεντρική δεξαμενή νερού μετατρέπει τους κατοίκους της πόλης σε παρανοϊκούς δολοφόνους, ενώ οι τοπικές αρχές αφήνουν όσους δεν έχουν ακόμα προσβληθεί να οδεύουν προς τον βέβαιο θάνατό τους, σε αυτή την τρομακτική διασκευή του κλασικού θρίλερ του Τζορτζ Α. Ρομέρο. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μπρεκ Άισνερ (Sahara), ενώ το σενάριο της ταινίας Παράνοια υπογράφουν ο Σκοτ Κόσαρ (The Amityville Horror, The Texas Chainsaw Massacre) και ο Ρέι Ράιτ (Pulse, Case 39).
Το Αμερικάνικο Όνειρο εξελίσσεται σε εφιάλτη όταν οι κάτοικοι μιας ειδυλλιακής πόλης αρχίζουν να υποκύπτ...  Διαβάστε περισσότερα.
Συζήτηση
 Δημοσίευση στο
http://www.thecrazies-movie.com/

Η ταινία ανήκει στην κατηγορία

Θρίλερ Προσθήκη στα αγαπημένα
Κάντε κλίκ πάνω στον τίτλο της κατηγορίας ή στο σύμβολο Προσθήκη στα αγαπημένα για να προσθέσετε το είδος του show στα αγαπημένα σας.
Τελευταία Video
Παράνοια
Ένα ανδρόγυνο παλεύει να επιβιώσει καθώς οι φίλοι και οι συγγενείς τους οδηγούνται στην Παράνοια. Μια τοξίνη τους μετατρέπει σε παρανοϊκούς δολοφόνους, ενώ όσοι δεν έχουν ακόμα προσβληθεί αφήνονται να οδεύουν προς το θάνατο.
πριν 9 χρόνια