Αναζήτηση:

Το κυνήγι των μαγισσών

 

(Season of the Witch)

  2010
έχει βαθμολογηθεί με Μ.Ο.
5,00 από 2 μέλη
Οι δυο ήρωες επιστρέφουν, ένας Σταυροφόρος και ο πιστός του φίλος, στον τόπο τους μετά από χρόνια άγριων μαχών, για να τον βρουν κατεστραμμένο από την Πανώλη. Οι πρεσβύτεροι της εκκλησίας, πεπεισμένοι ότι υπεύθυνη για τον όλεθρο είναι μια νεαρή κοπέλα που κατηγορείται για χρήση μαγείας, δίνουν εντολή στους δυο ιππότες να την μεταφέρουν σε ένα απομακρυσμένο μοναστήρι. Εκεί οι μοναχοί θα εκτελέσουν ένα αρχαίο τελετουργικό, για να απαλλάξουν την Γη από την κατάρα της.
Οι δυο ήρωες θα ξεκινήσουν ένα δύσκολο ταξίδι που θα δοκιμάσει τη δύναμη και το κουράγιο τους, ειδικά όταν ανακαλύψουν το σκοτεινό μυστικό της κοπέλας και βρεθούν να μονομαχούν με μια τρομακτική, πανίσχυρη δύναμη που θα καθορίσει την μοίρα του κόσμου.
Τα χρόνια τ...  Διαβάστε περισσότερα.
Κριτικές

Γράψτε την κριτική σας

Συζήτηση
 Δημοσίευση στο
http://www.seasonofthewitchmovie.com/

Η ταινία ανήκει στις κατηγορίες

Δραματική Προσθήκη στα αγαπημένα
Φαντασίας Προσθήκη στα αγαπημένα
Κάντε κλίκ πάνω στον τίτλο της κατηγορίας ή στο σύμβολο Προσθήκη στα αγαπημένα για να προσθέσετε το είδος του show στα αγαπημένα σας.
Τελευταία Video
Το κυνήγι των μαγισσών - Ελληνικοί υπότιτλοι
Βρισκόμαστε στον 14ο αιώνα. Ένας ιππότης (Νίκολας Κέιτζ) αναλαμβάνει να μεταφέρει με ασφάλεια ένα νεαρό κορίτσι (Κλερ Φόι) που όλοι υποπτεύονται ότι είναι η μάγισσα που ευθύνεται για το ξέσπασμα της Μαύρης Πανούκλας.
πριν 9 χρόνια
Το κυνήγι των μαγισσών
πριν 10 χρόνια