O «Κουρέας της Σεβίλλης» του Μπομαρσέ, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον ρόλο του Φίγκαρο επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Ακροπόλ, σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου.
Το Αρχαίο Αίμα είναι μια παράσταση για τη σχέση της γυναίκας με την εξουσία, τον έρωτα, τον θάνατο, το νυν και το επέκεινα. Είναι μια παράσταση για τα αρχέγονα πάθη που διατρέχουν ακόμα τον πολιτισμό μας, γιατί είναι, εν τέλει, βαθιά ανθρώπινα.
Εννέα προγραμματισμένες παραστάσεις, έως την Κυριακή 13 Απριλίου, έμειναν για τον «Τρωικό Πόλεμο», το μαγικό υπερθέαμα για μικρούς και μεγάλους που ξεδιπλώνει στη σκηνή του Παλλάς ολόκληρο τον μύθο του Τρωικού Πολέμου, από την Ωραία Ελένη μέχρι τον Δούρειο Ίππο.
Ένα πραγματικό υπερθέαμα με ηθοποιούς, χορευτές, ακροβάτες και ζωντανή ορχήστρα που θα συναρπάσει τα παιδιά και θα γοητεύσει τους μεγάλους, παρουσιάζει η Ελληνική Θεαμάτων στο Παλλάς από τις 8 Φεβρουαρίου.
Ένα πραγματικό υπερθέαμα με ηθοποιούς, χορευτές, ακροβάτες και ζωντανή ορχήστρα που θα συναρπάσει τα παιδιά και θα γοητεύσει τους μεγάλους, παρουσιάζει η Ελληνική Θεαμάτων στο Παλλάς από τις 8 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News» η Δούκισσα Νομικού θα πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση, η οποία θα ανέβει τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο «Παλλάς».
Θησέας και Αριάδνη στο Νησί των Ταύρων από Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο θέατρο Badminton
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα