Η Φωτεινή αρχίζει να κοιτάζει τον Ορέστη με καχυποψία. Για αυτό καλεί για βοήθεια τον Στέφανο, αναγκάζοντάς τον να διακόψει την έρευνά του για τα μέλη του Φοίνικα.
Ο Τάκης Βαμβακίδης μίλησε για τις δυσκολίες που έχει βιώσει αλλά και το περιστατικό που συνέβη στον πατέρα του όταν από τη πολλή δουλειά, έχασε τις αισθήσεις του.
Για τον ρόλο του στην σειρά του Μανούσου Μανουσάκη Το Κόκκινο ποτάμι, που προβλήθηκε από το OPEN, και τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε να παίξει έναν Τούρκο, μίλησε ο Τάκης Βαμβακίδης στην εκπομπή Καλοκαίρι #not.
Ο πρωταγωνιστής στη σειρά του OPEN Κόκκινο Ποτάμι, Τάκης Βαμβακίδης, υποδέχεται την εκπομπή στο εργαστήριό του όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδικά του χρόνια, τις σπουδές του στις πολιτικές επιστήμες και την επιτυχία του Πλάτσα-Πλάτσα Πλούτσα.
Καλεσμένοι στην «Ώρα Ελλάδος 7», ο Κωνσταντίνος Καζάκος και ο Τάκης Βαμβακίδης μιλούν για την κινηματογραφικών προδιαγραφών σειρά που έχει αγγίξει το τηλεοπτικό κοινό και για τις εξελίξεις που έρχονται.
Ο Τάκης Βαμβακίδης σε συνέντευξη του στο «Καλοκαίρι not» μίλησε για τη νέα σειρά του OPEN, «Κόκκινο Ποτάμι», στο οποίο συμμετέχει αλλά και για την συνεργασία του με τον Τρύφωνα Σαμαρά που την χαρακτήρισε μάλιστα «χαρά Θεού».
Τάκης Βαμβακίδης: Τον ενημέρωσαν στην πρόβα ότι σκοτώθηκε ο πατέρας του.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα