«Σάββατο με φίλους!» λοιπόν,και ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται τον Κώστα Καραφώτη, έναν εξαιρετικό ερμηνευτή για ένα αυθεντικό λαϊκό πρόγραμμα από το χθες και το σήμερα. Μαζί του έρχονται η Ελεάνα Παπαϊωάννου.
Η Όλγα Τρέμη τράβηξε τα βλέμματα όταν χόρεψε τσιφτετέλι στην Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ελεάνα Παπαϊωάννου.
Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεταιστο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» τον Γιώργο Μαργαρίτη και μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη, την Ελεάνα Παπαϊωάννου και την Αγνή Καλουμένου
Η τραγουδίστρια Ελεάνα Παπαϊωάννου, πριν μια εβδομάδα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Βεργίνη.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα