Το ντοκιμαντέρ «Michael Jackson: The Trial» έρχεται αύριο Σάββατο στις 20:50, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN, με αδημοσίευτο υλικό και μαρτυρίες από τη δίκη του 2005 για τον «Βασιλιά της Ποπ».
Ένα μήνα μετά την έκδοση της προσωρινής απόφασης κατά της Κάθριν Τζάκσον, μητέρας του Μάικλ Τζάκσον, το δικαστήριο αποφάσισε ότι οι διαχειριστές της περιουσίας, Τζον Μπράνκα και Τζον Μακλέιν, δεν παραβίασαν τους όρους της διαθήκης του σταρ.
Πρώτη φορά η κόρη του Michael Jackson σχολιάζει τις αποκαλύψεις για τον πατέρα της, που τον θέλουν να ήταν παιδόφιλος.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα