Η εκπομπή παρουσιάζει το μιούζικαλ "Annie" με πρωταγωνιστές τη Μυρτώ Φαράση, τον Γιάννη Στάνκογλου, τη Δανάη Παππά, τη Μαρία Κατσανδρή και τον Αργύρη Αγγέλου.
Σε μια ειλικρινή και αποκαλυπτική συνέντευξη, η Δανάη Παππά μιλά για τον τρόπο που διαχειρίζεται τοξικές σχέσεις στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή, τη σημασία της ψυχοθεραπείας και της εμπειρίας, καθώς και τη βαθιά σχέση της με τον έρωτα και το πάθος για τη δουλειά της.
Σε μια εποχή που τα social media διαμορφώνουν εντυπώσεις και πολλές φορές υπερβαίνουν τα όρια της προσωπικής ζωής, η Δανάη Παππά στέκεται με ειλικρίνεια και ωριμότητα.
Η Δανάη Παππά έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες, μετά την κοινή εμφάνισή της με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο κρητικό γλέντι λίγο πριν το τροχαίο του ηθοποιού.
Η Ελευθερία Πάλλα μίλησε για την επερχόμενη μεγάλη μεταμόρφωση του ρόλου της «Σοφίας» στον «Άγιο Έρωτα» και τις ανατροπές που θα φέρει ο δεύτερος κύκλος της σειράς.
Τα πλάνα με τον χορό του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δανάη Παππά σχολίασε σήμερα η Ανθή Βούλγαρη στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega».
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα