Νέες ιστορίες ζωντανεύουν ανάμεσα στους αγαπημένους ήρωες και σε καινούργια πρόσωπα που θα κάνουν σύντομα την εμφάνισή τους, με τα Χανιά να αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για τις εξελίξεις που έρχονται.
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Τύπος Tv παραχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός, Βάσια Παναγοπούλου, η οποία φυσικά αναφέρθηκε και στην σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς.
Καλεσμένη της εκπομπής Καλοκαίρι #not, η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε για την παράσταση που παίζει, αλλά και για τον σεβασμό που πρέπει να δείχνουν οι άντρες προς τις γυναίκες.
Η Βάσια Παναγοπούλου ήταν καλεσμένη στα Μεσάνυχτα και με αφορμή τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και για το περιστατικό κακοποίησης που έλαβε χώρα σε παράσταση που ήταν η ίδια παραγωγός.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα