Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε μιλήσει για την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του κι είχε εκφράσει παράπονα για τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν στο νοσοκομείο.
Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αυτήν την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 21:00, φορούν τα γιορτινά τους, υποδέχονται τον Πάνο Κιάμο και μας προσκαλούν σε ένα λαμπερό ρεβεγιόν με δημοφιλή τραγούδια, χορό και αγαπημένους καλεσμένους.
Ο γνωστός μετεωρολόγος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη, όπου και μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και την επαγγελματική του πορεία.
Ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος περιέγραψε την περιπέτεια που πέρασε ο αδελφός του όταν νόσησε με κορονοϊό, αλλά και τα προβλήματα υγείας που του άφησε.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα