Ειλικρινής απορία: Γιατί ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA Μανώλης Καψής, δηλαδή ένα στέλεχος και όχι κάποιος θεσμικός εκπρόσωπος των μετόχων του καναλιού, αν όχι οι ίδιοι.
Κι ενώ βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, τα πράγματα με τον περίφημο φάκελο του MEGA φαίνεται να μην...ηρεμούν.
Ο πόλεμος μεταξύ Mega και Κυβέρνησης παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις, μετά και την απόρριψη του φακέλου του καναλιού από την τελική φάση της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, που ουσιαστικά σηματοδότησε και το τέλος του ιστορικού καναλιού, μετά από 27 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας.
Την κρίσιμη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο στρατός της Τουρκίας επιχειρεί πραξικόπημα, το MEGA, παρά τα προβλήματα που το ταλανίζουν, κατάφερε και στάθηκε στο ύψος της περίστασης ενημερώνοντας το κοινό για τις εξελίξεις.
Ο Μανώλης Καψής επενέβη στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και του Γιώργου Οικονομέα «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Πέμπτης.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα