Τον Μπάτµαν τον λένε έτσι επειδή είναι κακός άνθρωπος;» ρώτησε με τη (σήμα κατατεθέν της) αθωότητα επτάχρονης παιδίσκης, που ανακαλύπτει με έκπληξη τον κόσμο, η Ελένη Μενεγάκη τους συνεργάτες της.
Οταν μετά το πρώτο επεισόδιο του «Ταμάμ» έγραψα για μια παραγωγή που έρχεται για να αναβαθμίσει την από τηλεοράσεως ψυχαγωγία, πολλοί (αναγνώστες αλλά και άνθρωποι του φιλικού περιβάλλοντός μου) είχαν διαφωνήσει μαζί μου.
Γράφει ο Κοσμάς Βίδος: «Αυτή η "Εκδρομή" δεν είναι σαν τις άλλες» έταζε ο ANT1 διαφημίζοντας τη νέα σειρά του, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες. Πράγματι δεν ήταν.
Η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Κοσμάς Βίδος σχολίασαν την τελευταία επιθεώρηση του Μάρκου Σεφερλή, που προβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Mega με τίτλο ¨Allou fun Mark¨.
Και πάλι, η παρουσία της τηλεοπτικής κάμερας σε μια κηδεία, εν προκειμένω στην κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη, μαρτυρεί το έλλειμμα πολιτισμού μιας ανθρωποφαγικής κοινωνίας.
Είναι ασυνήθιστο για τα δεδομένα μας ένα σίριαλ διεθνών προδιαγραφών να παίζεται στην Ελλάδα την ίδια περίοδο που παίζεται και στο εξωτερικό.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα