Η Μόνικα, η τραγουδοποιός που έδωσε νέα πνοή στην ελληνική μουσική σκηνή, επιστρέφει το καλοκαίρι του 2015 με μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, στα πλαίσια των ΑΙΣΧΥΛΕΙΩΝ 2015, την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.
Μετά από την sold out συναυλία της στο Ηρώδειο τον περασμένο Ιούλιο, όπου παρουσίασε για πρώτη φορά live το καινούργιο της άλμπουμ “Secret In The Dark”, η Μόνικα επιστρέφει για να χαρίσει στο αθηναϊκό κοινό δύο μοναδικές βραδιές και να ξεδιπλώσει τα μυστικά του νέου της δίσκου, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο Fuzz Live Music Club,
Έτοιμη να μας δώσει... φτερά είναι η Μόνικα, που θα εμφανιστεί για μία συναυλία στο Ηρώδειο την Τετάρτη 16 Ιουλίου στη συναυλία με τίτλο «Give Us Wings», στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.
Με νέο άλμπουμ και συνοδευόμενη από μουσικούς κατευθείαν από την Αμερική, η Μόνικα θα εμφανιστεί γιαπρώτη φορά στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού την Τετάρτη 16 Ιουλίου στη μια και μοναδική της συναυλία για τη φετινή χρονιά, με τίτλο “Give Us Wings”, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα