Τα «Φαντάσματα», η νέα κωμική σειρά του Star με Ορφέα Αυγουστίδη και Έλλη Τρίγγου, κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας φαντάσματα και γέλιο στην τηλεόραση.
Το Εθνικό Θέατρο και το ΚΘΒΕ παρουσιάζουν το έργο «Σφήκες», μια παράσταση βασισμένη στη κωμωδία του Αριστοφάνη,υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια και διασκευή κειμένου της Λένας Κιτσοπούλου, στο Σχολείο της Αθήνας – Ειρήνη Παπά.
Η δραματική σειρά εποχής μάς μεταφέρει στα τέλη της δεκαετίας του '50 και παρακολουθούμε τον τρόπο ζωής σύμφωνα με τους άγραφους νόμους της κοινωνίας, τα ήθη και τα έθιμα με φόντο την ελληνική ύπαιθρο.
Τον Γρηγόρη ενσαρκώνει ο νέος και ταλαντούχος ηθοποιός Δημήτρης Σέρφας, στη νέα δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» που έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha.
Στο πλαίσιο του έτους Καμπανέλλη, το Θέατρο Τέχνης, που υπήρξε η πρώτη «στέγη» του μεγάλου θεατρικού συγγραφέα, συμπράττει με το Εθνικό Θέατρο προκειμένου να τιμήσουν από κοινού τη μνήμη του, με ένα εκ νέου ανέβασμα της Στέλλας με τα κόκκινα γάντια, σε σκηνοθεσία Γιάννου Περλέγκα.
Η πρώτη νέα παραγωγή της Πειραματικής Σκηνής για τη φετινή θεατρική περίοδο είναι «Το Φιντανάκι» του Παντελή Χορν, ένα από τα σημαντικότερα νεοελληνικά έργα, το οποίο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Ανέστη Αζά.
Η εταιρεία θεάτρου «Εν Δράσει» παρουσιάζει το αριστούργημα του σπουδαίου βρετανού θεατρικού συγγραφέα Τομ Στόπαρντ.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα