Το 2005 η Βίκυ Μοσχολιού παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Πρόσωπα». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η αείμνηστη καλλιτέχνιδα είχε αναφερθεί στον Μίμη Δομάζο και την κοινή τους ζωή.
Ο Γιώργος Κατσαρός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο "Ενώπιος Ενωπίω", στη γνωριμία του με τον Αριστοτέλη Ωνάση.
Με αφορμή την επέτειο του θανάτου της Βίκυς Μοσχολιού (16/8/2005), η Έλενα Κατρίτση παρουσιάζει στην εκπομπή «Προσωπικά», τη ζωή της αξέχαστης ερμηνεύτριας μέσα από τα μάτια της οικογένειάς της.
Ο Σύλλογος Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου στα πλαίσια των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων διοργανώνει αφιέρωμα στην μνήμη της λαϊκής τραγουδίστριας Βίκυς Μοσχολιού.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα