Το 2025 έμοιαζε σαν να ήταν… προγραμματισμένο για γάμους! Η ελληνική showbiz γέμισε κουφέτα, νυφικά και ρομαντικές στιγμές, με πολλά αγαπημένα πρόσωπα να ενώνουν τις ζωές τους.
Ο Τζώνη Καλημέρης και η Ελπίδα Ιακωβίδου έδωσαν την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο τους, κάνοντας εμφάνιση στην πρεμιέρα της κυπριακής εκπομπής «Ήρθε και Έδεσε».
Ο Τζώνη Καλημέρης και η Ελπίδα Ιακωβίδου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Νυμφαίο, το Σάββατο 19 Ιουλίου, σε μία παραμυθένια τελετή που έγινε viral!
Η Ελπίδα Ιακωβίδου μίλησε στο Πρωινό και τη Φαίη Φώτου για το περιβόητο δαχτυλίδι-δώρο του Τζώνη Καλιμέρη αλλά και για τις φήμες περί επισημοποίησης της σχέσης τους.
Η σύντροφος του Τζώνη Καλημέρα, Ελπίδα Ιακωβίδου μίλησε στο κυπριακό περιοδικό «Down Town» με την παρουσιάστρια να προχωράει σε αποκαλύψεις για την σχέση τους.
Στάσιμη είναι η κατάσταση στο «Ανοιχτό Κανάλι» με τους εργαζόμενους στο OPEN να αγωνιούν για την επόμενη μέρα.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα