Αναζήτηση:

Θωμαή Απέργη

Η Θωμαή Απέργη, είναι η νέα ξεχωριστή καλλιτέχνιδα, που εντάχθηκε στο δυναμικό της Panik Records! Μια κοπέλα με μεσογειακό ταμπεραμέντο που ήρθε να μας μαγέψει..
Η γοητευτική Θωμαή Απέργη κατάγεται από το νησί της Τήνου. Το πρώτο κοινό της ήταν οι γονείς της, στους οποίους και έδινε συναυλίες κάθε βράδυ όσο ήταν ακόμα παιδί. Η τραγουδίστρια σπούδασε από μικρή μουσική, παράλληλα με κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα καθώς και φωνητική, φτιάχνοντας έτσι τη δική της μοναδική καλλιτεχνική προσωπικότητα.
Η ιδιαίτερη φωνή της και οι επιρροές της στη μουσική την έκαναν να στραφεί στη εξερεύνηση της smooth jazz, της χορευτικής bossa nova, downtempo electronica, funk, soul, jazz μουσικής και να ερμηνεύει τραγούδια που εμπνέουν ένα αισθησιακό λίκνισμα σε όσους την παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια συντροφιά με ένα σαξόφωνο και ένα πιάνο. Πικάντικη πινελιά στην ερμηνεία της, οι νύχτες που πέρασε τραγουδώντας manouche και gypsy swing, στους Night & Day.
Η Θωμαή Απέργη κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι γραμμένο από εξαίρετους διεθνείς συντελεστές, που έκανε αίσθηση, σε δύο version. Το αγγλικό version “What’s Your Name” και το ελληνικό version με τίτλο “Μια Βραδιά”, κυκλοφόρησαν από την Panik Records και τράβηξαν τα βλέμματα προς την εξωτική αυτή νέα καλλιτέχνιδα αμέσως. Και τα δύο με μια ιδιαίτερη διάθεση αποπλάνησης και χορού, με την Spanish Guitar να συνοδεύει την ιδιαίτερη φωνή της και μια νότα καλοκαιριού..
Το 2ο της single κινείται αποκλειστικά σε soul – funk επιρροές, μας ταξιδεύει με το ρυθμό και την ιδιαίτερη φωνή της και κυκλοφόρησε πρόσφατα… «You Keep Me Rolling»! Ένα τραγούδι ζωντανό! Με funky χαρακτήρα και ιδιαίτερη ενορχήστρωση, η εκπληκτική Θωμαή Απέργη θα μας κάνει να roll-αρουμε στο δικό της μουσικό ταξίδι!
Τελευταία Video
Thomai Apergi - One Last Kiss (Eurosong GR 2013)
πριν 6 χρόνια
Θωμαή Απέργη
πριν 6 χρόνια