Αναζήτηση:

Αδάμ Τσαρούχης

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Τραγούδι και Θεωρητικά στο Εθνικό Ωδείο, από όπου πήρε Δίπλωμα Τραγουδιού.

Σπούδασε επίσης για δύο χρόνια στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Έχει παρακολουθήσει καλοκαιρινό σεμινάριο για Jazz/Musical Theatre στη Βοστόνη με υποτροφία “Jacob Pillow” και έχει κάνει μαθήματα Μουσικού Θεάτρου με τη Σία Κοσκινά.

Έχει συμμετάσχει στις παραγωγές: Magic of the Musicals (2006), Escape (2008), Το Παραμύθι του Τσάρου Σαλτάν (Εθνική Λυρική Σκηνή, 2008), Η Νυχτερίδα (Ε.Λ.Σ., 2009), Το Κλουβί με τις Τρελές (Θέατρο Παλλάς, 2009), Τρεις Κόρες εν Καμίνω (Θέατρο Badminton, 2011), Πριγκίπισσα Ανέλια (2011), Η Παναγία των Παρισίων (2011-2012).

Έχει επίσης εμφανιστεί σε μια σειρά προσωπικών συναυλιών και παραστάσεων, ανάμεσα στις οποίες οι Throwback Stories και Come fly with me σε χώρους όπως το Ηalf Note Jazz Club, το Faust bar-theatre-art, το Dizzy Miles και η Μουσική Σκηνή Βackstage του Θεάτρου Badminton, καθώς και στην παραγωγή Θα σε πάρω να φύγουμε σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού στο Θέατρο Badminton.

Έχει συνεργαστεί με αρκετούς Έλληνες τραγουδιστές και δημιουργούς όπως οι Φωτεινή Δάρρα, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μαντώ, Σία Κοσκινά, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος κ.α.

Έχει εκπροσωπήσει την Αυστρία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovoice το 2010 στην Αθήνα με τον Tafkanik και το τραγούδι Time to Believe.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο Με τον Καιρό σε μουσική Σίσσυς Βλαχογιάννη και στίχους Ion Standis, ενώ συμμετείχε στο project “Retropolis II” με τη διασκευή του Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα του Βασίλη Τσιτσάνη. Το 2013 κυκλοφόρησε τη διασκευή του τραγουδιού Μια Αγάπη για το Καλοκαίρι.