Βιογραφικό
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1975 και μεγάλωσα σε μία οικογένεια που αγαπούσε πολύ το μαγείρεμα!
Μετά από τις σπουδές μου στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, ταξίδεψα σε πολλές χώρες, δοκιμάζοντας γεύσεις και μυρωδιές. Αγαπημένες πόλεις όπου έζησα ή πέρασα καλά, το Παρίσι, το Κάιρο, το Μαρακές και η Νέα Υόρκη. Μεγάλο μου πάθος, η ιαπωνική κουζίνα και το sushi! Παρόλα αυτά, τα τελευταία 5 χρόνια ασχολούμαι με την ελληνική δημιουργική κουζίνα.
Μετά από μερικές «στάσεις» σε εστιατόρια της Αθήνας, το 2005, ανοίξαμε μαζί με τον καλύτερό μου φίλο, τον Δημήτρη Φωτόπουλο, το 'Άνετον', στο Μαρούσι.
Επιπλέον, κάνουμε consulting σε ξενοδοχεία και εστιατόρια στην Ελλάδα, ενώ παραδίδω και μαθήματα μαγειρικής.
Έχω συνεργαστεί με τα περιοδικά 'Γαστρονόμος' της Καθημερινής, 'Βήμα Gourmet' της εφημερίδας Το Βήμα, ενώ κάνω και τη συνταγογράφηση στο μηνιαίο ένθετο 'Cook Book' της εφημερίδας Έθνος.
Από το 2009 παρουσιάζω τη στήλη μαγειρικής στο πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Mega.