Αναζήτηση:

Freaky Fortune (συγκρότημα)

Οι Freaky Fortune είναι ένα νέο πολλά υποσχόμενο dance project που αποτελείται, από τον Νικόλα Ραπτάκη και τον Θεόφιλο Πουζμπούρη. Οι Freaky Fortune σχηματίστηκαν τον Μάρτιο του 2011 και από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν να συνθέτουν τα δικά τους κομμάτια σε pop και dance ρυθμούς και να κάνουν διασκευές σε διεθνής επιτυχίες. Οι διασκευές γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στο προσωπικό τους κανάλι στο YouTube με αποκορύφωμα τη διασκευή του τραγουδιού “Part of me” της Katy Perry με το οποίο και κέρδισαν στον πολύ αμερικάνικο διαγωνισμό του πασίγνωστου blogger Perez Hilton. Το πρώτο τους digital single με τίτλο «Our Destiny» σε στίχους και μουσική των ιδίων κυκλοφορεί από την Universal Music.

Ο Νικόλας Ραπτάκης γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1990 στο Μαρούσι. Έχει σπουδάσει 5 χρόνια κλασική κιθάρα ενώ συνεχίζει τις σπουδές σύγχρονου τραγουδιού και θεωρητικών στο Εθνικό Ωδείο. Έχει λάβει από τα 15 μόλις χρόνια του μέρος και έχει τραγουδήσει σε πολλές συναυλίες και μουσικές σκηνές και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως τον Γιώργος Μαζωνάκη, την Τάμτα, τον Δημήτρη Κοργιαλά , την Ευρυδίκη, τα Κόκκινα Χαλιά κ.α. Αποτελεί τον lead singer στους Freaky Fortune και συνθέτει μαζί με τον Θεόφιλο τα κομμάτια του γκρουπ.

Ο Θεόφιλος Πουζμπούρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 9 Φεβρουαρίου του 1991. Ήταν μαθητής του μουσικού γυμνάσιου Αλίμου και αυτήν την στιγμή σπουδάζει «Μεθοδολογία της Ιστορίας και Θεωρία της Επιστήμης» στο «Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών». Η σχέση του με την μουσική άρχισε από πολύ μικρή ηλικία. Ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας στο δημοτικό ενώ παράλληλα ξεκίνησε και πιάνο. Συνεχίζει τις σπουδές του στην κιθάρα και το πιάνο, στην αρμονία της μουσικής και στα ανώτερα θεωρητικά. Παράλληλα με τις σπουδές και πριν τους Freaky Fortune υπήρξε μέλος σε Ροκ συγκροτήματα όπου έπαιζε κιθάρα και πλήκτρα, επιρροές που αποτελούν ακόμα μεγάλο μέρος των ακουσμάτων του και του τρόπου σύνθεσής του.