Αναζήτηση
Χριστίνα Κουλουμπή βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Η Χριστίνα Κουλουμπή γεννήθηκε στην Αθήνα. Φοίτησε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και παράλληλα στη Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου, όπου αρίστευσε. Έχει σπουδάσει χορό, πιάνο και τραγούδι.

Η Χριστίνα Κουλουμπή είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός που την έχουμε αγαπήσει μέσα από πολλά σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης. Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν είναι ότι είναι η λατρεμένη κόρη της Κάρμεν Ρουγγέρη. Μαμά και κόρη κινούνται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές και η σχέση που τις δένει είναι πολύ δυνατή!

Είναι ιδρυτικό μέλος τηε θεατρικής ομάδας "Ρακοσυλλέκτες" της Κάρμεν Ρουγγέρη. Ως ηθοποιός συνεργάζεται με το Εθνικό θέατρο, την Εθνική Λυρική Σκηνή και το Ελεύθερο θέατρο.

Μόνιμη συνεργάτης της Κάρμεν Ρουγγερη, έχει συνεργαστεί ως σκηνογράφος και ενδυματολόγος με την Όπερα Δωματίου Αθηνών, τα ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, Ρούμελης και Κέρκυρας, το Θίασο 81, το Θίασο Ράμπα, την Παιδική Αυλαία Γ. Καλατζόπουλου, τις Αθηναϊκές Μαριονέτες, τη Γενική θεαμάτων ΑΕ, την "Πολιτισμός και Επικοινωνία" και την Culture Factory.

'Έχει συμμετάσχει σε όλες τις παραγωγές της Παιδικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που έχουν παιχτεί στο Ηρώδειο. Επίσης έχει εικονογραφήσει βιβλία για τις εκδόσεις "Λιβάνη", "Κέδρος", "Πατάκη", "Ψύχαλος", το παιδικό παραμύθι της Κάρμεν Ρουγγέρη σε CD-I "Έρχεσαι Μαζί μου;" των εκδόσεων "Λιβάνη" και το CD "Η Χιονάτη και οι Εφτά... Ψηλοί Νάνοι" της Legend.

Έχει εικονογραφήσει όλες τις αφίσες της Παιδικής Σκηνής του Εθνικού θεάτρου από το 1994 έως το 2001, καθώς και της Παιδικής Σκηνής της Λυρικής Σκηνής. Καθοριστικό ρόλο στην πορεία της έπαιξε η εικαστικός Ρένα Αννούση Ηλία, καθηγήτρια της στα καλλιτεχνικά.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Θλίψη στην κηδεία του 48χρονου ηθοποιού - Τον αποχαιρέτησαν σε βαρύ κλίμα Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Θλίψη στην κηδεία του 48χρονου ηθοποιού - Τον αποχαιρέτησαν σε βαρύ κλίμα  πριν 5 μήνες
Δείτε πώς είναι σήμερα η κόρη της Κάρμεν Ρουγγέρη! Δείτε πώς είναι σήμερα η κόρη της Κάρμεν Ρουγγέρη!  πριν 10 χρόνια
Κάρμεν Ρουγγέρη: «ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ» Κάρμεν Ρουγγέρη: «ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ»  πριν 10 χρόνια
"Περσέας & Ανδρομέδα" της Κάρμεν Ρουγγέρη!  πριν 11 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551