Αναζήτηση
Γιάννης Δρίτσας βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Ο Γιάννης Δρίτσας γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα και είναι ηθοποιός.
Ήρθε αρχικά στην Αθήνα για να σπουδάσει Φυσικοθεραπεία χωρίς να έχει σκεφτεί να ασχοληθεί με την υποκριτική.
Παράλληλα, πήρε μαθήματα σύγχρονου και κλασικού χορού με στόχο να περάσει στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης.
Στην πορεία, γράφτηκε σε ένα θεατρικό εργαστήρι και τότε ήταν που η υπεύθυνη τον παρότρυνε να δώσει εξετάσεις για να μπει σε κάποια δραματική σχολή καθώς διέκρινε το ταλέντο του και έτσι και έκανε.
Ακόμα, θέλοντας να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο, έδωσε εξετάσεις και για την σχολή Καλών Τεχνών. Παρότι πέρασε με επιτυχία στη σχολή της Θεσσαλονίκης, δεν πήγε ποτέ.
Το 2012, πρωταγωνιστεί στη σειρά Κλεμμένα Όνειρα όπου υποδύεται το Γρηγόρη Γιατράκο, καθηγητή στο κολέγιο. Διδάσκει ασφάλεια και κρυπτογράφηση δικτύου. Είναι ένας γοητευτικός αμοραλιστής. Έχει περίεργα δούναι και λαβείν με τον Μαλτέζο, είναι χωμένος σε κομπίνες και χρησιμοποιεί τις γυναίκες σαν σεξουαλικά αντικείμενα, ανάλογα με το κέφι του. Παρουσιάζεται ανίκανος να αγαπήσει. Θεωρεί ότι η ζωή είναι στιγμές και πρέπει να την ρουφάς μέχρι το μεδούλι. Είναι κυνικός και δεν δέχεται ότι υπάρχουν ανιδιοτελείς άνθρωποι. Πάντα ψάχνει για κρυμμένους σκοπούς και κίνητρα. Θα πέσει θύμα του έρωτα μέσα από περίεργα μονοπάτια και θα βιώσει ο ίδιος πως είναι να σε χρησιμοποιούν σαν αντικείμενο. Αυτό θα τον βοηθήσει να κοιτάξει βαθειά μέσα του και επειδή αυτό που θα δει, δεν θα του αρέσει θα προσπαθήσει να αλλάξει.


Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Ο Γιάννης Δρίτσας μιλάει στην εκπομπή Ο Γιάννης Δρίτσας μιλάει στην εκπομπή "Καλοκαίρι μαζί στις 10"  πριν 6 χρόνια
Γιάννης Δρίτσας: «Έφυγα από τα Κλεμμένα Όνειρα με βίαιο τρόπο» Γιάννης Δρίτσας: «Έφυγα από τα Κλεμμένα Όνειρα με βίαιο τρόπο»  πριν 9 χρόνια
Το τροχαίο του Γιάννη Δρίτσα που του στοίχισε... Το τροχαίο του Γιάννη Δρίτσα που του στοίχισε...  πριν 9 χρόνια
Lylin’s CONNECTED στο θέατρο Βικτώρια Lylin’s CONNECTED στο θέατρο Βικτώρια  πριν 10 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551