Αναζήτηση
Πατρίτσια Φιλντ βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Η Πατρίτσια Φιλντ γεννήθηκε το 1941 στην πόλη της Νέας Υόρκης από Έλληνες και Αρμένιους γονείς, οι οποίοι μετανάστευσαν στην Αμερική από τη Λέσβο.
Ανατράφηκε στην Astoria, Queens και πήρε τα εύσημα για την ανακάλυψη της σύγχρονης γκέτα οσον αφορά στη μόδα των γυναικών τη δεκαετία του 1970. Είναι η ιδιοκτήτρια της ομώνυμης μπουτίκ Patricia Field.

H Field συναντήθηκε με τη Sarah Jessica Parker κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Miami Rhapsody το 1995. Η ηθοποιός έμεινε γοητευμένη με τις συλλογές της Patricia, έγιναν φίλες και ξεκίνησαν τη συνεργασία τους για τη σειρά Sex and the City. Πριν από την έναρξη της πρώτης σεζόν του Sex and the city, η Parker ζήτησε από τη Field να αναλάβει το σχεδιασμό κάποιων από τα ρούχα που θα φορούσε ο χαρακτήρα της Carrie Bradshaw. Κατά τη διάρκεια της θητείας της Field ως ενδυματολόγος στο Sex and the City, η σειρά έγινε διάσημη και για τη μόδα που λάνσαρε. Για την εργασία της στο Sex and the City, η Field ήταν υποψήφια για πέντε Emmy Awards ενώ κέρδισε ένα Emmy, και ήταν υποψήφια για έξι βραβεία Costume Designers Guild, ενώ κέρδισε τέσσερα. Επέστρεψε το 2008 με τα Κοστούμια για το Sex and the City: The Movie (2008) και συνέχισε με το Sex and the City 2 (2010). Εργάστηκε στην ασιατική αγορά αναλαμβάνοντας τη μόδα πίσω από την κινεζική ταινία "杜拉拉 升职 记" (Go Go Λάλα) (2010) και το πιο πρόσφατο έργο της είναι η Ταϊβανέζικη τηλεοπτική σειρά, The Material Queen.

Η Field έχει απίστευτη ζήτηση από την υψηλή κοινωνία και μερικά από τα σχέδιά της έχουν γίνει διάσημα. Οι τηλεοπτικές της δουλειές, περιλαμβάνουν επίσης τα Hope & Faith και Ugly Betty. ενώ υηρέτησε ως ενδυματολόγος για τη μεγάλου μήκους ταινία "Ο διάβολος φοράει Prada", για την οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερων Κοστουμιών. Σε μια εκτενή συνέντευξη που περιλαμβάνεται ως extras στο  DVD της ταινίας, παραδέχεται ότι έντυνε το cast των ηθοποιών του "Ο διάβολος φοράει Prada" συνδυάζοντας κομμάτια από άλλους σχεδιαστές και δεν εστιάσε στη χρήση δικών της σχεδίων.

Η Field η οποία έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι είναι λεσβία, ήταν για πολλά χρόνια δεσμευμένη με την ενδυματολόγο Rebecca Weinberg, με την οποία έχει συνεργαστεί στο Sex & The City.

Έχει σχεδιάσει τα ρούχα για τα βίντεο κλιπ της Namie Amuro καθώς και τα ρούχα για τα μουσικά βίντεο της Άννας Βίσση: Στην πυρά και Αλήτισσα Ψυχή από το album της "Απαγορευμένο"
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Το νέο εντυπωσιακό look του Φώτη Σεργουλόπουλου Το νέο εντυπωσιακό look του Φώτη Σεργουλόπουλου  πριν 7 χρόνια
“The Devil Wears Prada”: 13 άγνωστες, juicy λεπτομέρειες για την ταινία “The Devil Wears Prada”: 13 άγνωστες, juicy λεπτομέρειες για την ταινία  πριν 8 χρόνια
Ποιες διάσημες κυρίες πόζαραν στην οδό Μελίνα Μερκούρη; Ποιες διάσημες κυρίες πόζαραν στην οδό Μελίνα Μερκούρη;  πριν 10 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551