Αναζήτηση
Μάιτε Περρόνι (Maite Perroni) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
03/09/1983
Ηλικία
41
Βιογραφικό
Η Μάϊτε, θεωρείται μια από τις ομορφότερες ηθοποιούς της γενιάς της. Θυμάται και ευγνωμονεί πάντα τον Πέντρο Νταμιάν για την πρώτη δουλειά που της έδωσε. Ήταν μόλις 11 ετών όταν η οικογένειά της μετακόμισε στη Γκουανταλαχάρα. Έζησε εκεί για 12 χρόνια. Έχει δύο αδέλφια, τον Αδόλφο και τον Φρανσίσκο.
Σπούδασε υποκριτική και τραγούδι σε μια φημισμένη Πανεπιστημιακή Σχολή (CEA) για 2 χρόνια, όπου αποφοίτησε το 2000. Είχε αρχίσει να κάνει διαφημιστικά από το 1991, ενώ στη συνέχεια έλαβε μέρος σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις.
Για δύο χρόνια συμμετείχε και σε έναν διαγωνισμό χορού, τον πρώτο χρόνο ως διαγωνιζόμενη και τον δεύτερο ως παρουσιάστρια και μέλος της οργανωτικής επιτροπής.
Είναι αρραβωνιασμένη με τον μπασίστα και διευθυντή ενός πολύ γνωστού συγκροτήματος. Γνωρίστηκαν μέσα από κοινές περιοδείες και είναι μαζί δύο χρόνια. Ένα από τα αγαπημένα της χόμπι είναι το roller skating.
Η Μαϊτέ είναι πολύ δημοφιλής, γι΄ αυτό φωτογραφίζεται για τα εξώφυλλα διάσημων περιοδικών και φιλοξενείται σε τηλεοπτικές εκπομπές.
Φωτογραφίες
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551