Αναζήτηση
Χάντερ Πάρις (Hunter Parrish) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
13/05/1987
Ηλικία
37
Βιογραφικό
O Χάντερ Πάρις (αγγλ. Hunter Parrish), γεννημένος στις 13 Μαΐου 1987 είναι Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής, γνωστός για το ρόλο του ως "Silas Botwin" στη τηλεοπτική σειρά Weeds του καναλιού Showtime.

Ο Χάντερ Πάρις γεννήθηκε στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια και μεγάλωσε στη πόλη Πλάνο του Τέξας. Το 2007 αποφοίτησε από το Λύκειο του Πλάνο και από το Texas Tech University Independent School District.

Ο Χάντερ Πάρις έχει συμμετάσχει ως γκεστ σταρ σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων το CSI: Λας Βέγκας, το Close to Home, το Νόμος και τάξη: Ειδική ομάδα και το Summerland. Ακόμη έχει εμφανιστεί στις ταινίες Sleepover και RV.
Στη ταινία Freedom Writers, ο Πάρις υποδύθηκε τον "Ben Samuels", τον μοναδικό λευκό μαθητή σε μία τάξη Λυκείου της Καλιφόρνια. Ο κριτικός Thomas Hibbs της ιστοσελίδας National Review Online σημείωσε ότι ο Πάρις υποδύθηκε το ρόλο με "σεμνό και ειλικρινές χιούμορ".
Στις 18 Αυγούστου του 2008, ο Πάρις εντάχθηκε στο καστ του βραβευμένου με Τόνυ μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, το Spring Awakening.
Ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του "Melchior Gabor" στο θέατρο Eugene O'Neill στη Νέα Υόρκη, λαμβάνοντας εξαιρετικά θετικές κριτικές για την ερμηνεία του. Παρέμεινε στο ρόλο αυτό μέχρι και την τελευταία παράσταση του έργου, στις 18 Ιανουαρίου 2009.

Στις 18 Αυγούστου 2008, ο Πάρις κυκλοφόρησε ένα βίντεο στην ιστοσελίδα Funny or Die με τίτλο "Cougar 101 with Hunter Parrish".

Το 2009 υποδύθηκε τον "Σταν", έναν παίκτη μπάσκετ στο Λύκειο, στη ταινία 17 Ξανά (17 Again).

Από το 2007 έως το 2009 φιλοξένησε ένα διαδικτυακό τοκ σόου μαζί με τους φίλους του Kyle Sherman και Allison Tyler με τίτλο "Two Guys and a Girl".
Στις 8 Αυγούστου 2011, ανακοινώθηκε ότι ο Πάρις θα πρωταγωνιστήσει ως Ιησούς στην επερχόμενη αναβίωση του μιούζικαλ Godspell στο Μπρόντγουεϊ.
Οι παραστάσεις ξεκίνησαν στις 13 Οκτωβρίου.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Still Alice (2015) – Η Τζούλιαν Μουρ μαγεύει με την ερμηνεία της Still Alice (2015) – Η Τζούλιαν Μουρ μαγεύει με την ερμηνεία της  πριν 9 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551