Αναζήτηση
Πάμπλο Τραπέρο (Pablo Trapero) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
04/10/1971
Ηλικία
53
Βιογραφικό
Ο Pablo Trapero (γεννημένος 4 Οκτωβρίου 1971, στο San Justo , Επαρχία Μπουένος Άιρες ) είναι ένας κινηματογραφικός παραγωγός και σκηνοθέτης.

Ο Πάμπλο Τραπέρο, ξεκίνησε τη διεθνή του καριέρα το 1999, με το MUNDO GRÚA. Η ασπρόμαυρη, γυρσμένη με φιλμ 16mm ταινία, αποτέλεσε σταθμό στον κινηματογράφο της Αργεντινής, κι ενέπνευσε πολλούς νέους σκηνοθέτες. Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ της Βενετίας, κι απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και αξιώσεις παγκοσμίως. Το 2002, η δεύτερη ταινία του , EL BONAERENSE παρουσιάστηκε στο τμήμα Ένα Κάποιο Βλέμμα του Φεστιβάλ Καννών. Την ίδια χρονιά, ίδρυσε τη δική του εταιρία παραγωγής, τη Matanza Cine, αναλαμβάνοντας μεταξύ των δικών του και ταινίες Αργεντίνων και Λατινοαμερικάνων σκηνοθετών. Εκτός από τις μεγάλου μήκους ταινίες του, έχει σκηνοθετήσει και πολλές μικρού μήκους όπως οι: INTERSECCIONES,
SOBRAS, NÓMADE και NAIF. Ο «Λευκός Ελέφαντας», όπως και οι 7 DAYS IN HAVANA (σκηνοθέτησε μία από τις 7 μικρού μήκους ταινίες), συμμετείχαν στο Φεστιβάλ των Καννών το 2012.



iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551