Αναζήτηση
Μαξ Κάιζερ (Max Keiser) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
23/01/1960
Ηλικία
64
Βιογραφικό
Ο Μαξ Κάιζερ (γενν. 23 Ιανουαρίου του 1960) είναι Αμερικανός τηλεοπτικός παραγωγός, δημοσιογράφος και σκηνοθέτης.

Ο Κάιζερ έχει συμπράξει με τις αγορές και την οικονομία για 25 χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του ως μεσίτης μετοχών στη Wall Street μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Είναι ο δημιουργός, συνιδρυτής και πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της HSX Holdings / Hollywood Stock Exchange, που αργότερα πωλήθηκε στην Cantor Fitzgerald. Συνδημιούργησε το Hollywood Stock Exchange με τον Michael R. Burns που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ανταλλάσσουν εικονικούς τίτλους όπως «MovieStocks", και "StarBonds" και εικονικό μετατρέψιμο νόμισμα, το δολάριο Χόλυγουντ.

Είναι επίσης ο συνιδρυτής του HSX ταινίες που πήγε να κάνει σχεδόν μια ντουζίνα ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των «ανάμεικτα μηνύματα," "Six-String Samurai," "Χορεύτρια, Τέξας Ποπ. 81," και "κορίτσι." Η εταιρεία, στη συνέχεια πωλείται στη Ignite Διασκέδαση / Lionsgate.

Παρουσίασε το "Rumble at the Box Office" για το NBC Access Hollywood. Επίσης ήταν παραγωγός και φιλοξένησε το εβδομαδιαίο talk show, Buy, Sell, Hold για το ραδιόφωνο του CBS KLSX στο Λος Άντζελες. Επί του παρόντος, παρουσιάζει την εκπομπή “The Truth About Markets on Resonance 104.4 FM” στο Λονδίνο και στο RDU 98,5 στο Christchurch στη Νέα Ζηλανδία.

Ο Keiser παράγει δέκα ταινίες μικρού μήκους ντοκιμαντέρ που καλύπτουν πτυχές των χρηματοπιστωτικών αγορών για τη σειρά του Al Jazeera, People & Power.

Οι ταινίες είναι: Rigged Markets, Money Geyser, Death of the Dollar, Peaked, Extraordinary Antics, Savers vs Speculators, Banking on It, Private Finance or Public Swindle?, Focus on Locusts.

Ένα πειραματικό επεισόδιο εκπονήθηκε για το Al-Jazeera στα αγγλικά με τίτλο “Το Μαντείο”. Αυτό αναπτύχθηκε σε μια σειρά για το BBC World News. Η πρώτη σειρά παίχτηκε στις 9 Ιανουαρίου 2009 και διερευνά την οικονομική επικαιρότητα από τη σκοπιά των αγορών πρόγνωσης. Ήταν μια χιουμοριστική παρουσίαση των οικονομικών ειδήσεων πριν αυτές συμβούν. Παίχτηκε για δέκα επεισόδια.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551