Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Μάθιου ΜακΚόναχι (Matthew McConaughey) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
Μάθιου ΜακΚόναχι  (Matthew McConaughey)
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Γέννηση
04/11/1969
Ηλικία
52
Βιογραφικό
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι είναι αδιμφισβήτητα ένας από τους πιο περιζήτητους πρωταγωνιστές του Χόλυγουντ. Πρόσφατα εμφανίστηκε μαζί με το Τζακ Μπλακ στο “Bernie,” και στο “Killer Joe,” του Γούιλιαμ Φρίντκιν.
Γέννημα θρέμα του Τέξας, σχεδίαζε να γίνει δικηγόρος όσο φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν. Ένα βίβλιο τον έκανε να ασχοληθεί με την υποκριτική το The Greatest Salesman in the World. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1991 σε διαφημιστικά και σπουδαστικές ταινίες. Η ευκαιρία παρουσιάστηκε όταν ο υπεύθυνος κάστινγκ Ντον Φίλιπς τον σύστησε στο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, και του χάρισε το ρόλο του Γούντερσον στο “Dazed and Confused.” Έκτοτε έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 40 μεγάλου μήκους ταινίες, κι έχει εργαστεί ως ηθοποιός, παραγωγός, ενώ έχει ασχοληθεί πολύ και με φιλανθρωπικές οργανώσεις κι εκδηλώσεις.
Το 2008, ίδρυσε το The just keep livin Foundation (jklivinfoundation.org), αφιερωμένο στην ενηλικίωση παιδιών μέσα από προγράμματα που βοηθούν στην πάρση κρίσιμων αποφάσεων, υγεία, εκπαίδευση και ενεργής ζωής.

Φιλμογραφία
Magic Mike (2012)
Mud (2012)
The Paperboy (2012)
Bernie (2011)
Killer Joe (2011)
The Lincoln Lawyer - Δικηγόρος Σκοτεινών Υποθέσεων (2011)
Ghosts of Girlfriends Past - Τα Φαντάσματα των Πρώην (2009)
Fool`s Gold - Προσεχώς... Ζάμπλουτοι (2008)
Surfer, Dude - Ο Σερφαντασμένος (2008)
Tropic Thunder - Τροπική Καταιγίδα (2008)
Failure to Launch - 30άρης από Σπίτι (2006)
We Are Marshall - Μαζί για τη Νίκη (2006)
Sahara - Σαχάρα (2005)
Two for the Money - Ολα για τα Λεφτά (2005)
How to Lose a Guy in 10 Days - Πώς να Χωρίσετε σε 10 Μέρες (2003)
Reign of Fire - Το Βασίλειο της Φωτιάς (2002)
Frailty - Το Σπίτι του Τρόμου (2001)
The Wedding Planner - Ο Γάμος του Εραστή μου (2001)
Thirteen Conversations About One Thing - Δεκατρείς Απόψεις για την Ευτυχία (2001)
U-571 - U-571, το Χαμένο Υποβρύχιο (2000)
Edtv (1999)
Amistad (1997)
Contact - Επαφή (1997)
A Time to Kill - Η Ετυμηγορία (1996)
Lone Star - Μοναχικό Αστέρι (1996)
Boys on the Side - Η Γυναικοπαρέα (1995)
Angels in the Outfield - Αγγελοι στο Γήπεδο (1994)
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Ολοι οι σταρς ταξίδεψαν στην Ελλάδα -Τομ Χανκς, Νία Βαρντάλος και topmodels Ολοι οι σταρς ταξίδεψαν στην Ελλάδα -Τομ Χανκς, Νία Βαρντάλος και topmodels  πριν 2 χρόνια
Ξετρελάθηκε με την Ελλάδα ο Μάθιου Μακόναχι: Ήμουν τρεις εβδομάδες στον παράδεισο Ξετρελάθηκε με την Ελλάδα ο Μάθιου Μακόναχι: Ήμουν τρεις εβδομάδες στον παράδεισο  πριν 3 χρόνια
O Matthew McConaughey κάνει διακοπές στην Μύκονο O Matthew McConaughey κάνει διακοπές στην Μύκονο  πριν 3 χρόνια
Οι πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις ηθοποιών για δύσκολους ρόλους (ΦΩΤΟ) Οι πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις ηθοποιών για δύσκολους ρόλους (ΦΩΤΟ)  πριν 3 χρόνια
Τον Μάθιου Μακόναχι προτιμούσαν οι παραγωγοί για τον ρόλο του Ντι Κάπριο στον Τιτανικό Τον Μάθιου Μακόναχι προτιμούσαν οι παραγωγοί για τον ρόλο του Ντι Κάπριο στον Τιτανικό  πριν 4 χρόνια
Ο Matthew McConaughey ως Green Goblin του διαφημιστικού παρωδίας της Lincoln Ο Matthew McConaughey ως Green Goblin του διαφημιστικού παρωδίας της Lincoln  πριν 6 χρόνια
Θα συμμετάσχει ο Matthew McConaughey σε υπερηρωική ταινία; Θα συμμετάσχει ο Matthew McConaughey σε υπερηρωική ταινία;  πριν 6 χρόνια
Ο Matthew McConaughey αντιδρά στο νέο trailer του «Star Wars» Ο Matthew McConaughey αντιδρά στο νέο trailer του «Star Wars»  πριν 6 χρόνια
Η επόμενη δουλειά του Matthew McConaughey θα είναι το «The Billionaire's Vinegar» Η επόμενη δουλειά του Matthew McConaughey θα είναι το «The Billionaire's Vinegar»  πριν 6 χρόνια
Πρώτη φωτογραφία του Matthew McConaughey στο «Free State of Jones» Πρώτη φωτογραφία του Matthew McConaughey στο «Free State of Jones»  πριν 6 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz