Αναζήτηση
Αντώνης Φουρλής βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Ο Αντώνης Φουρλής είναι αμαρτωλό τέκνο της "ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας".

Παράλληλα με τη Νομική Αθηνών ξεκίνησε στο ραδιοφωνικό "Κανάλι 15" (1989). Μετακόμισε στον τηλεοπτικό σταθμό "ΑΝΤ1" (1990-2000) και η πρώτη του αποστολή ήταν στην Κύπρο όπου κάλυψε τις "παρενέργειες" του πολέμου στον Περσικό Κόλπο.

Ταξίδεψε αρκετές φορές στη Μέση Ανατολή (Ιεροσόλυμα, Γάζα, Χεβρώνα, Ναμπλούς). Εζησε την εξέγερση στην Αλβανία ως απεσταλμένος στο Αργυρόκαστρο, στους Αγίους Σαράντα και στα Τίρανα.

Από τις δημοσιογραφικές αποστολές του ξεχωρίζει τους δύο μήνες στο Κοσσυφοπέδιο την περίοδο των νατοϊκών βομβαρδισμών και την εμπειρία του στο Βελιγράδι, αμέσως μετά.

Αισθάνεται τυχερός, γιατί εκπληρώνει επί 20 χρόνια (τα τελευταία επτά, ως διπλωματικός συντάκτης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega) το παιδικό του όνειρο -να προσπαθήσει να γίνει δημοσιογράφος.

Έχει εργαστεί στις εφημερίδες "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" και "Αγγελιοφόρος" και για τρία χρόνια (2001-2004) ως υπεύθυνος για τα διεθνή ΜΜΕ στην Αθήνα 2004.



 
Τελευταίες ειδήσεις
Αυτοί είναι οι παρουσιαστές του Καλοκαίρι Μαζί στον ΑΝΤ1. Πότε κάνει πρεμιέρα; Αυτοί είναι οι παρουσιαστές του Καλοκαίρι Μαζί στον ΑΝΤ1. Πότε κάνει πρεμιέρα;  πριν 2 χρόνια
Καλοκαίρι... μαζί με τον Γρηγοριάδη! Αυτοί θα εναλλάσσονται στην εκπομπή Καλοκαίρι... μαζί με τον Γρηγοριάδη! Αυτοί θα εναλλάσσονται στην εκπομπή  πριν 2 χρόνια
Νέοι Νέοι "Πρωινοί Τύποι" οι Ντόρα Κουτροκόη και Αντώνης Φουρλής  πριν 3 χρόνια
Τα Σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1 ο Αντώνης Φουρλής Τα Σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1 ο Αντώνης Φουρλής  πριν 3 χρόνια
Δημοσιογράφος του Mega άνοιξε μαγαζί με χυμούς έξω από τη Βουλή! Δημοσιογράφος του Mega άνοιξε μαγαζί με χυμούς έξω από τη Βουλή!   πριν 8 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551