Αναζήτηση
Νεκταρία Καραντζή βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Η Νεκταρία Καραντζή είναι ψάλτρια και τραγουδίστρια παραδοσιακής μουσικής.
Κατάγεται από τη Λακωνία.
Απόφοιτος της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό στον Τομέα Ποινικού Δικαίου από τη Νομική του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι σήμερα υποψήφια διδάκτωρ Νομικής.
Είναι νομικός σύμβουλος σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ενώ ειδικεύεται στα θέματα Ποινικής Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Αριστούχος με διάκριση από τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, είναι ψάλτρια από τα 9 της χρόνια σε διάφορους ναούς, μεταξύ των οποίων ο Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής Μαλακάσας, το Ι.Η. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Μήλεσι Ωρωπού (γνωστό ως μοναστήρι του Γέροντα Πορφυρίου) και ο Ι.Ν. Παναγίας "Ρόδον το Αμάραντον" στην Καλλίπολη Πειραιά.
Στη βυζαντινή μουσική μαθήτευσε κυρίως κοντά στον πρωτοψάλτη και καθηγητή Β.Μ., φιλόλογο-θεολόγο κ. Δημήτρη Βερύκιο. Από το 2004, συνεργάζεται, σε συναυλίες και δισκογραφία, με τον κορυφαίο ερμηνευτή και δάσκαλο της δημοτικής μας παράδοσης Χρόνη Αηδονίδη, στον οποίο μαθήτευσε στο παραδοσιακό τραγούδι Θράκης, Μ. Ασίας και Μακεδονίας. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής με τον Θάνο Πετράκη και την Ντίνα Γουδιώτη και ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου και δυτικής μουσικής.
Συμμετείχε στην τηλεοπτική μουσική σειρά 7 εκπομπών «Επικράνθη» της ΕΤ1 με τον Χρόνη Αηδονίδη, τον Δημήτρη Βερύκιο, τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Κοραλία Καράντη.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός της εκπομπής «Μουσικοί Παραδοσιακοί Αντίλαλοι» μαζί με τον Χρόνη Αηδονίδη, στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας (2006-2007).
Τελευταίες ειδήσεις
Γιορτές στο  Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης..... με καλό σκοπό! Γιορτές στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης..... με καλό σκοπό!  πριν 10 χρόνια
"Γένεσις" στο gazARTE  πριν 11 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551