Αναζήτηση
Γιώργος Μάης βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Ο Γιώργος Μάης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο-Κρήτης μέσα σε μουσικό περιβάλον, καθώς πολλοί στο οικογενειακό του περιβάλον έπαιζαν μουσικά όργανα και ήταν καλιτέχνες της κρητικής μουσικής.

Όλα τα χρόνια της παιδικής του ηλικίας τα εχει περάσει μαθαίνοντας διάφορα όργανα όπως (μπουζούκι,κιθάρα,μαντολίνο,λαούτο,πιάνο κ.α)

Συγχρόνως καλιεργούσε και την φώνη του πάνω απο ενα κασσετόφωνο ακούγοντας τους αγαπήμενους του καλιτέχνες,καθώς δεν είχε την δυνατότητα να παρακολουθεί μαθήματα σε κάποιο ωδείο.

Το 1998 έλαβε μέρος στον Παγκρήτιο Φωνητικό διαγωνισμό οπου και κέρδισε το πρώτο βραβείο.Αμέσως μετά την διάκριση του ξεκίνησε να τραγουδάει σε διάφορα νυχτερινά κέντρα του Ηρακλείου αλλα και της ευρήτερης περιοχής.

Το 2006 σε ηλικία 21 χρονών αποφάσισε να μετακομίσει μόνος του στην αθήνα ψάχνοντας τον κατάληλο δρόμο για να πραγματοποιήσει το όνειρό του,να κάνει το πρώτο του δίσκο και να αποδείξει τι αξίζει.

Δεν πρόλαβε να ανέβει στην Αθήνα και αμέσως άρχισε να ψάχνει τραγούδια απο διάφορους φίλους του απο το Ηράκλειο οι οποίοι έγραφαν τραγούδια.
Πέρασε ένας χρόνος και το cd κυκλοφόρησε με αποτέλεσμα να να τον κάνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα, και τα τραγούδια του να φλερτάρουν συνεχώς στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών charts, όπως η ερωτική του μπαλάντα ''ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ'' η οποία έκανε πολύ κόσμο να ξαναερωτευτεί.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Γνωστός τραγουδιστής είναι δεινός σκιέρ! Γνωστός τραγουδιστής είναι δεινός σκιέρ!   πριν 5 χρόνια
Αντιμέτωπος με ένα μεγάλο φίδι: Ποιος λαϊκός τραγουδιστής είναι ο αληθινός Survivor;; Αντιμέτωπος με ένα μεγάλο φίδι: Ποιος λαϊκός τραγουδιστής είναι ο αληθινός Survivor;;  πριν 7 χρόνια
Ο Γιώργος Μάης...προειδοποιεί. Ο Γιώργος Μάης...προειδοποιεί.  πριν 10 χρόνια
Γνωστός τραγουδιστής λέει: «Θα σου βάλω μυαλό» Γνωστός τραγουδιστής λέει: «Θα σου βάλω μυαλό»  πριν 10 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551