Αναζήτηση
Συγκρότημα Cassiopeia βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Το συγκρότημα αποτελείται από τρεις κοπέλες, τη Μαρία, τη Νάγια και την Έλενα. Η πρώτη μάλιστα, ασχολείται επαγγελματικά και με το χορό και την έχουμε δει πολλάκις στο OLA με το Θέμο Αναστασιάδη.

Η Έλενα, η leading singer του συγκροτήματος Cassiopeia, γεννήθηκε στις 28/7/1990 και μεγάλωσε στη Λάρνακα της Κύπρου. Η αγάπη της για το τραγούδι ξεκίνησε από την ηλικία των τριών ετών, ενώ για δέκα χρόνια φοιτούσε στην Cyprus Opera Organisation. Επιπλέον έχει παρακολουθήσει μαθήματα πιάνου, μαθήματα Voice Performance στο Berklee College Of Music της Βοστώνης και έχει πάρει το International Baccalaureate από το Pascal English School. Έχει εμφανιστεί σε πολλές σκηνές κι έχει κερδίσει την πρώτη θέση σε διάφορα talent shows στην Κύπρο.

Η Μαρία είναι το δεύτερο από τα τρία μέλη του συγκροτήματος Cassiopeia. Γεννημένη στις 22/12/1983 στην Αθήνα, παράλληλα με τις σπουδές της στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, ασχολήθηκε επαγγελματικά με το χορό, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής και κλασικής κιθάρας.

Το τρίτο μέλος είναι η Naya, γεννημένη την 01/07/1991 στην Κύπρο. Από την ηλικία των έξι ετών ασχολείται με τη γυμναστική, το μπαλέτο, hip-hop, jazz, latin και μοντέρνους χορούς. Μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο, άρχισε να χορεύει επαγγελματικά σε καλλιτεχνικά σχήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551