Αναζήτηση
Χρίστος Βασιλόπουλος βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Ο Χρίστος Βασιλόπουλος είναι δημοσιογράφος και γεννήθηκε στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από το Α΄ Πρότυπο Γυμνάσιο στην Πλάκα και το Λύκειο Νέας Ερυθραίας.Σπούδασε Δημόσια και Κοινοτική Υγεία στο ΤΕΙ Αθηνών.

Εργάστηκε στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, αλλά και σε επιτελικές θέσεις αρχισυντάκτη, διευθυντή ενημερωτικών εκπομπών και παρουσιαστή στα κεντρικά Δελτία Ειδήσεων στο MEGA και στον ALPHA.

Συνεργάστηκε με περιοδικά, εφημερίδες και σχολές δημοσιογραφίας.

Από το 2004 ο Χρίστος Βασιλόπουλος διευθύνει και παρουσιάζει την εκπομπή έρευνας “Μηχανή του Χρόνου” και έχει δημιουργήσει με τους συνεργάτες του περισσότερα από 400 ντοκιμαντέρ που προβλήθηκαν στον ALPHA, την ΕΡΤ και το COSMOTE HISTORY.

Η «Μηχανή του Χρόνου» διαβάζεται στο διαδίκτυο από σχεδόν δύο εκατομμύρια αναγνώστες το μήνα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Έχει διακριθεί με το βραβείο προαγωγής της Δημοσιογραφίας από το Ίδρυμα Μπότση, που είναι η ανώτατη δημοσιογραφική διάκριση στην Ελλάδα και έχει εκδώσει δύο βιβλία. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ). 
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
COSMOTE TV: Η ζωή της Αμαλίας στη «Μηχανή του Χρόνου» COSMOTE TV: Η ζωή της Αμαλίας στη «Μηχανή του Χρόνου»  πριν 3 μήνες
Η «Μηχανή του Χρόνου» επιστρέφει με τις άγνωστες πτυχές της βιομηχανικής ιστορίας του Πειραιά Η «Μηχανή του Χρόνου» επιστρέφει με τις άγνωστες πτυχές της βιομηχανικής ιστορίας του Πειραιά  πριν 6 μήνες
Ξεκίνησαν γυρίσματα στην ΕΡΤ Ξεκίνησαν γυρίσματα στην ΕΡΤ  πριν 2 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551